ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

GNTM: Οι αλλαγές στην επιτροπή και η Βίκυ Κουλιανού ως coach

Σε ευθεία έχει μπει η οργάνωση της κριτικής επιτροπής με το όνομα της Βίκυς Κουλιανού να παίζει για τον ρόλο της νέας coach

Γιώργος Γκαρακλίδης

Όλα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια ευθεία σχετικά με το ριάλιτι μοντέλων Greece's Next Top Model. Γεγονός αποτελεί η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στον διαγωνισμό στον ρόλο που είχε από πάντα και βέβαια το ότι η κριτική επιτροπή αλλάζει εντελώς για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια πορείας της εκπομπής στον αέρα. 

Συγκεκριμένα, κι εξ' όσων φαίνεται το μοντέλο Γιώργος Καράβας «αναβαθμίζεται» και ενσωματώνεται στην ομάδα της κριτικής επιτροπής ενώ έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα τα οποία ενδεχομένως να απαρτίζουν την εκπομπή όπως αυτό του φωτογράφου Θανάση Κρίκη και του σχεδιαστή μόδας Χρήστου Πετρίδη. 

Επιπρόσθετα, έχει ήδη αποφασιστεί πως coach φέτος θα είναι γυναίκα και «παίζει» έντονα η πιθανότητα να εμφανιστεί η Βίκυ Κουλιανού στον ρόλο αυτό καθώς η περσινή της συμμετοχή στο ριάλιτι απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον κόσμο και το κοινό. Ωστόσο φημολογείται πως ίσως να χρειαστούν ένα άτομο το οποίο να μην είναι μοντέλο, στον ρόλο του coach καθώς η Βίκη Καγιά και ο Γιώργος Καράβας είναι ήδη μοντέλα και θα προτιμούσαν έναν υποψήφιο από άλλο επάγγελμα όπως του σχεδιαστή ή του φωτογράφου. 

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου  «Super Κατερίνα» στην οποία σχολιάστηκε το θέμα:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση