ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Τι γνώριζε η Καρολάιν και της έκλεισε το στόμα ο Αναγνωστόπουλος;

Όσα αναμένονται να αποκαλυφθούν

newsroom must

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά και οι εξελίξεις συνεχίζουν να συγκλονίζουν. Η αστυνομία και η οικογένεια της Καρολάιν δεν έχουν πειστεί για τους λόγους που οδήγησαν στη δολοφονία και πολλά είναι τα ερωτήματα που γεννιούνται για τον πιλότο, τις συναλλαγές που είχε με συγκεκριμένα πρόσωπα και τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς του συζυγοκτόνου.

Είχαν διαφορές σαν ζευγάρι; Σχεδίασε τη δολοφονία γιατί - όπως ισχυρίστηκε - είχε γίνει πιεστική η Καρολάιν; Τι είχε προηγηθεί και γιατί είχα πάρει αυτή την απόφαση; Έμπειροι αστυνομικοί ανέφεραν για αυτή τη περίπτωση ότι κανείς δεν σκοτώνει τον οποιοδήποτε με αυτό τον τρόπο και με τόση ψυχραιμία αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να τον βγάλει από την μέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, η υπόθεση δεν έχει κλείσει και το επόμενο διάστημα αναμένονται νέες αποκαλύψεις. Στις 15 Ιουλίου που επιστρέφει ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, θα βρει στο γραφείο του τα αποτελέσματα της άρσης του τραπεζικού λογαριασμού του πιλότου.

«Αυτό γίνεται προκειμένου να δει τις κινήσεις των χρημάτων που έχουν γίνει σε όλες τις τράπεζες που είχε καταθέσεις ο πιλότος, γιατί η οικογένεια της Καρολάιν δεν πείθεται ότι το κίνητρο είναι αυτό που επικαλείται εκείνος», όπως μετέδωσε ο Alpha.

Η οικογένεια της 20χρονης, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι σύντομα θα υπάρξουν πληροφορίες που θα αποκαλύψουν το πραγματικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν, αναφέροντας ότι είχε συγκεντρώσει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε προσωπικές επαφές με 40χρονη από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον, που πιθανόν να έχει παίξει ρόλο στη δολοφονία της Καρολάιν.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση