ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Κόκκινο midi φόρεμα, πουά καλσόν και kitty heels
 

Γλυκά Νερά: Πώς αντέδρασε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη βάφτιση της κόρης του

Η αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καθ' ομολογίαν δολοφόνου της συζύγου του, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, για τη βάφτιση της Λυδίας

Όπως έγινε γνωστό την Κυριακή 17 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η βάπτιση της κόρης της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Λυδίας.

Όπως ανέφεραν τα ελληνικά ΜΜΕ, η βάπτιση έγινε παρουσία στενού οικογενειακού κύκλου και υπό άκρα μυστικότητα στο εξωκκλήσι του Κοιμητηρίου Αλοννήσου, απέναντι από το πατρικό σπίτι της οικογένειας Κράουτς και μόλις πέντε μέτρα μακριά από τον τάφο της άτυχης κοπέλας.

Όπως ήταν φυσικό, ο πατέρας της Λυδίας και καθ' ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του, έμαθε για το γεγονός. Μιλωντας εκ μέρους του ο δικηγόρος του στο Star είπε: «Είναι ευχαριστημένος, γιατί επί της ουσίας έχουν έρθει (οι γονείς) κοντά προς το καλύτερο του παιδιού. Δυστυχώς, όσο χαρμόσυνο είναι το γεγονός, τόσο θλίψη προκαλεί και στον ίδιο, για τον απλούστατο λόγο ότι πέρα από την ομολογημένη πράξη έχει καταστρέψει τα πάντα, ακόμα φυσικά και στο ίδιο το παιδί. Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εξασφαλιστεί το ίδιο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαϊωαννίδης.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση