ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leather pants, polka dot πλεκτό και λουστρίνι μποτάκια
 

Γιώργος Καπουτζίδης σε Αλέξη Κούγια: «Είμαι ένας ευτυχισμένος και άνεργος ομοφυλόφιλος»

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός απάντησε στον ποινικολόγο με συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 1/3, μέσα από μια του επίσημη ανακοίνωση, ο Αλέξης Κούγιας επιτίθεται σε όσους τοποθετήθηκαν ενάντια στον Δημήτρη Λιγνάδη και στην υπερασπιστική γραμμή που διατήρησε ο ίδιος και μεταξύ άλλων, τονίζει πως πρόκειται να κάνει μήνυση στον Γιώργο Καπουτζίδη. Συγκεκριμένα ο ποινικολόγος ανέφερε στην ανακοίνωσή του: "Ιδιαίτερα για τον Καπουτζίδη, αυτό το νέο πρότυπο της κοινωνίας, που στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας» επί 3 ώρες, ανέλυε –παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδιών μας και ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών και ο οποίος τόλμησε, για να προσβάλει τη τιμή και την υπόληψή μου και να θίξει τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογενείας, και ανήρτησε μια φωτογραφία μου μετά από επίθεση από μπράβο, για την οποία εκκρεμεί ποινική δικογραφία, του επιφυλάσσω ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια".

Μαθαίνοντας για τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια, ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε το βράδυ της 1ης Μαρτίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και απάντησε τονίζοντας πως δεν φοβάται να πάει στα δικαστήρια εάν χρειαστεί και δηλώνοντας περήφανος για τις αρχές και τα πιστεύω του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε: «Δεν έχω μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για την προσωπική μου ζωή αλλά θα το κάνω τώρα... Έχω ζήσει 3 όμορφες σχέσεις στη ζωή μου και υπήρξα ευτυχισμένος. Τώρα δεν είμαι σε σχέση. Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος όπως θα έλεγε ο κύριος Κούγιας. Δεν ήρθα εδώ για αντιπαράθεση αλλά αν θέλει ο κύριος Κούγιας μπορούμε να πάμε στα δικαστήρια».

«Εμείς οι ομοφυλόφιλοι πολίτες τα έχουμε συνηθίσει αυτά, τα ζούμε από πολύ μικροί» είπε για την «επίθεση» του Αλέξη Κούγια και απάντησε σχετικά με τη δήλωση ότι οι ομοφυλόφιλοι «κάνουν σημαία την ιδιαιτερότητά τους» λέγοντας πως «δεν μπήκε ποτέ κανένα παιδάκι στα 9 ή στα 10 στην τάξη του δημοτικού σχολείου με μια σημαία μπροστά. Μπαίνει χαρούμενο να κάνει το μάθημά του και ξαφνικά αυτό το οποίο γίνεται, κάποια άλλα παιδιά το δείχνουν με το δάχτυλο. Κι εκεί ξεκινάει μια πολύ συγκεκριμένη διαδικασία, που πρέπει να αρχίσει να κρίνεται να φοβάται, να νιώθει ότι απειλείται, καμιά φορά να αλλάζει δρόμο για το πως θα πάει στο σχολείο και είμαι ένας άνθρωπος που την έχω περάσει αυτή τη διαδικασία και πάρα πολλοί άνθρωποι την έχουν περάσει αυτή τη διαδικασία» συμπλήρωσε και έπειτα πρόσθεσε «έχω βγει δυνατός από τη διαδικασία αυτή και αισθάνομαι καλά, δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι και είμαι ευτυχισμένος... ο κύριος λόγος που αντέδρασα ήταν γιατί αμφισβήτησε και τη δική μου ευτυχία».

Στην συνέχεια, ο Καπουτζίδης εστιάζοντας στην χρήση της λέξης «φυσιολογικός» που χρησιμοποίησε στην ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλες αυτές τις “φυσιολογικές” οικογένειες που με τίμησαν και με στήριξαν. Κι εγώ είμαι παιδί ''φυσιολογικής'' οικογένειας» και πρόσθεσε: «αυτές οι ''οικογένειες'' εμπιστεύθηκαν έναν γκέι σεναριογράφο για να μεγαλώσει τα παιδιά τους με ένα όμορφο παραμύθι το σίριαλ «Παρά Πέντε».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση