ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim boilersuit και λευκά sneakers
 

Γιατί τόσος χαμός με την φωτογραφία της αδυνατισμένης Adele;

Υπήρξε μάλιστα ένα άρθρο στην «The Telegraph», με τίτλο «Γιατί η φωτογραφία της νέας, πιο αδύνατης Adele κάνει γυναίκες σαν εμένα να μην νιώθουν άνετα»

Μαρία Στυλιανού

Σίγουρα θα έχετε δει την φωτογραφία της Adele στην οποία φαίνεται πόσο πολύ έχει αδυνατίσει και άφησε τον κόσμο με ανοιχτό το στόμα.
Η φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram για τα γενέθλιά της έγινε viral και προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις.
Η γνωστή τραγουδίστρια δέχτηκε διάφορα σχόλια για την απίστευτη μεταμόρφωσή της με τα περισσότερα από αυτά να είναι ενθαρρυντικά, γεμάτα αγάπη ενώ πολλοί ήταν αυτοί που της έλεγαν συγχαρητήρια.

Η Adele δεν είναι από τις επώνυμες οι οποίες ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο στα κοινωνικά της δίκτυα, το αντίθετο μάλιστα. Οι δημοσιεύσεις της είναι πολύ σπάνιες. Γι αυτό λοιπόν το ότι κάποιοι την κατηγόρησαν ότι μέσω της ανάρτησής της αποζητούσε την επιβεβαίωση,  δεν ισχύει αφού δεν προσπαθεί να βρίσκεται στο κέντρο των συζητήσεων ούτε να έχει τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα επάνω της. Άλλοι την κατηγόρησαν ότι η αλλαγή της δεν ήταν φυσική αλλά έγινε με τη βοήθεια επέμβασης,  κάτι το οποίο διέψευσε ο personal trainer της Pete Geracimo.

Επίθεση δέχτηκαν και όσοι σχολίασαν θετικά την εμφάνισή της αφού υποστηρίζουν ότι προωθούν απαρχαιωμένα πρότυπα ομορφιάς κάνοντας όσους έχουν περισσότερα κιλά να μην νιώθουν καλά με την εμφάνισή τους.

Ένα άρθρο στην «The Telegraph», με τίτλο «Γιατί η φωτογραφία της νέας, πιο αδύνατης Adele κάνει γυναίκες σαν εμένα να μην νιώθουν άνετα» και όπως αναφέρει η συγγραφέας του άρθρου όταν κάποιος εκφράζει τον θαυμασμό του για την αλλαγή αυτή, δίνει την ιδέα στους υπόλοιπους ότι δεν αξίζουν. Τονίζει ακόμα ότι το σώμα της μοιάζει με το παλιό σώμα της Adele και πως αν έβρισκε το φάρμακο για τον κορωνοϊό πιθανών να μην λάμβανε τόσα πολλά θετικά μηνύματα.

Με τον ίδιο τρόπο όμως που κάποιοι θεωρούν ότι η αλλαγή της Adele τους μειώνει, η όλη προσπάθεια που έχει καταβάλει η ίδια για τον εαυτό της και την υγεία της εκμηδενίζεται. Ο κόσμος δεν υποστηρίζει την Adele γιατί απέκτησε αυτό το σώμα αλλά για τις αλλαγές που έχει κάνει στην ζωή της ιδιαίτερα μετά το διαζύγιο και το παιδί της.

Κανένας δεν μειώνει άλλους τύπους σώματος με το να πει συγχαρητήρια σε κάποιον άνθρωπο ο οποίος δούλεψε σκληρά για να αλλάξει την εμφάνισή του. Ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ότι θέλει με το σώμα του φτάνει να νιώθει καλά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση