ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Γιατί το παλάτι «τρέμει» τα απομνημονεύματα του Harry;

Τι θα πει στα απομνημονεύματά του;

Ζωή Τουτουντζίδου

Μετά την δημόσια δήλωση των Sussexes στην συνέντευξη τους στην Oprah, όπου εμμέσως πλην σαφώς θα λέγαμε κατήγγειλαν το παλάτι για κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί τους, σειρά έχει όπως φαίνεται ένα ακόμα «χτύπημα» μέσα από τα απομνημονεύματα του ίδιου του πρίγκιπα Harry.

Να θυμίσουμε ότι πέρσι ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσε πώς θα δημοσιεύσει ένα βιβλίο που θα περιλαμβάνει τα απομνημονεύματά του, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται τι θα εμπεριέχει στα περιεχόμενά του.

Σύμφωνα με την Express και τον ειδικό διαχείρισης φήμης Eric Schiffer, ο Harry πιθανώς να αναφερθεί ξανά στο παλάτι και στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αποκαλύπτοντας καλά κρυμμένα μυστικά που πιθανόν να θίξουν όχι μόνο την υπόληψη αλλά και την δημόσια εικόνα τους.

Αναφέροντας συγκεκριμένα «Το βιβλίο, είμαι σίγουρος, θα πηγαίνει προς τη μοναρχία και θα δημιουργήσει περισσότερο μία αντίληψη παραμόρφωσης από τον Harry. Δε θέλω να υπονοήσω ότι δεν είναι η αλήθεια, γιατί μπορεί να είναι ο αυθεντικός του πόνος που επιλέγει να τον μοιραστεί περισσότερο -ίσως συμπεριλαμβάνοντας ιστορίες που σχετίζονται με τις δυσκολίες της συζύγου του επίσης-. Περιμένω κι άλλες εκπλήξεις. Πρόκειται να δείτε, πιστεύω, περισσότερες εκπλήξεις που μπορεί να μην είναι τόσο απαίσιες όσο κάποιοι από τους προηγούμενους ισχυρισμούς στην Oprah, αλλά θα παραμορφώσουν την εικόνα των μελών της βασιλικής οικογένειας. Αυτό είναι ένα βαρέλι με μπαρούτι. Είναι άγνωστο το τι θα συμβεί».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση