ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Γιατί το παλάτι προσπαθεί να μάς παραπλανήσει για την υγεία της βασίλισσας

«Το πρόβλημα είναι πως οι φήμες και η παραπληροφόρηση πάντα θριαμβεύουν με την απουσία σωστών και αξιόπιστων πληροφοριών».

newsroom must

Η παραμονή της βασίλισσας Ελισάβετ στο νοσοκομείο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με το παλάτι να την αιτιολογεί ως προτροπή των γιατρών για να ξεκουραστεί η μονάρχης.

Ωστόσο, πολλοί Βρετανοί θεώρησαν πως η πληροφορία αυτή ήταν τελείως παραπλανητική και πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως το παλάτι τα παρουσιάζει... αφού τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Να θυμίσουμε απλώς πως τις τελευταίες εβδομάδες απαγορεύτηκε το αλκοόλ στην βασίλισσα, χρειάστηκε την βοήθεια μπαστουνιού για να περπατήσει, ακύρωσε την προγραμματισμένη της επίσκεψη στην Βόρεια Ιρλανδία και τέλος νοσηλεύτηκε «προληπτικά», όπως ενημέρωσε το παλάτι, στο νοσοκομείο.

Λαμβάνοντας υπ' όψιν τα πιο πάνω και όχι μόνο, βρετανικά δημοσιεύματα κατέκριναν την στάση του παλατιού, λέγοντας πως η βασίλισσα είναι ο κύριος αρχηγός του κράτους και ο λαός έχει δικαίωμα να μάθει την αλήθεια.

O Nicholas Witchell, ανταποκριτής του BBC και ειδήμων σε θέματα που αφορούν την βασιλική οικογένεια, έγραψε «Το πρόβλημα είναι πως οι φήμες και η παραπληροφόρηση πάντα θριαμβεύουν με την απουσία σωστών και αξιόπιστων πληροφοριών». Απάντηση στα δημοσιεύματα αυτά έσπευσε να δώσει και η Ingrid Seward, βασιλική βιογράφος, συμφωνώντας πως το παλάτι όντως κατάφερε να παραπλανήσει το κοινό με τις αερολογίες του περί ανάγκης για ξεκούραση, ωστόσο το έκανε σίγουρα με προτροπή της βασίλισσας για να μην ανησυχήσει άδικα ο κόσμος.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση