ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Tα Barbados έδιωξαν την Ελισάβετ και ανέβασαν στον θρόνο τη Rihanna

Η pop star παίρνει την θέση της βασίλισσας

Τα Barbados πρωταγωνιστούν αυτή την στιγμή στα media όλου του πλανήτη καθώς έγιναν η νεότερη δημοκρατία του πλανήτη -καθώς πλέον η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι η αρχηγός του κράτους.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από 396 χρόνια, το νησί της Καραϊβικής σταμάτησε τους δεσμούς του με την βρετανική μοναρχία, με μία τελετή τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στην οποία έδωσε το παρών του ο πρίγκιπας Κάρολος, ενώ κατά τη διάρκειά της η Rihanna ανακηρύχθηκε εθνική ηρωίδα.

Το Visit Barbados μάλιστα, έγραψε: «Η σούπερ σταρ από τα Barbados Robyn Rihanna Fenty θα είναι η νέα Εθνική Ηρωίδα των Barbados! Η πρωθυπουργός Mia Amor Mottley ανακοίνωσε ότι το παγκόσμιο ίνδαλμα Robyn Rihanna Fenty θα λάβει την τιμή της Εθνικής Ηρωίδας των Barbados».

Και αν πιστεύετε πως η βασίλισσα Ελισάβετ έγινε έξαλλη, να σας πούμε πως κάθε άλλο παρά αυτό συνέβη. Η ίδια εξέφρασε τα συγχαρητήριά της για αυτή τη «μνημειώδη» ημέρα και έστειλε της ευχές της στον λαό του νησιού.

Από πλευράς του ο Κάρολος είπε «Από τις πιο σκοτεινές μέρες του παρελθόντος μας και τη φρικτή θηριωδία της σκλαβιάς, που λερώνει για πάντα τις ιστορίες μας, οι άνθρωποι αυτού του νησιού χάραξαν το δρόμο τους με εξαιρετικό σθένος. Η χειραφέτηση, η αυτοδιοίκηση και η ανεξαρτησία ήταν οι δείκτες σας. Η ελευθερία, η δικαιοσύνη και η αυτοδιάθεση ήταν οι οδηγοί σας»... ενώ κάποια στιγμή κατά την δια΄ρκεια του event φέρεται να αποκοιμήθηκε.

Aναφερόμενη στο γεγονός, η πρόεδρος της χώρας τόνισε: «Η δημοκρατία των Μπαρμπέιντος σάλπαρε στο παρθενικό ταξίδι της... Η χώρα μας πρέπει να κάνει μεγάλα όνειρα και να μάχεται να τα υλοποιήσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση