ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Γιατί όλοι μιλούν για την γραβάτα του Joe Biden;

Η επιλογή γραβάτας του πλανητάρχη για τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έστρεψε τα βλέμματα πάνω του

Σοβαρός, διακριτικός, στυλάτος και πρωτότυπος ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden ο οποίος είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, Κυριάκο Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο και επέλεξε να πρωτοτυπήσει με το να φορέσει γραβάτα που έχει πάνω την Ελληνική σημαία. 

Η επιλογή του πλανητάρχη τον έκανε viral καθώς η όλη σκέψη ήταν ευφάνταστη και θετική, έδειξε να είναι υπέρ του πολιτισμού της Ελλάδος, τίμησε τη χώρα και ήταν ούτως ή άλλως κάτι που φανέρωσε με αυτή του την εμφάνιση. Η γραβάτα του Joe Biden είχε πάνω κυματιστό σχέδιο με τον χαρακτηριστικό σταυρό και τις 9 λωρίδες της Ελληνικής σημαίας. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pagoni Maison Glyfada (@pagonimaisongl)

Οι σχέσεις των δύο χωρών είναι ισχυρές και αυτό φαίνεται και ιδίως σε μια εποχή που τα πράγματα σε ολόκληρο τον κόσμο είναι πιο αμφίρροπα από ποτέ, κάτι τέτοιο είναι ομολογουμένως θετικό τόσο για τη μία μεριά όσο και για την άλλη. 

Στη σχετική ανάρτηση της επίσημης ιστοσελίδας της κυβέρνησης του προέδρου, γράφει:

«Σήμερα καλωσόρισα τον Έλληνα Πρωθυπουργό, κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο για μία διμερή συνάντηση. Επιβεβαιώσαμε από κοινού εκ νέου τη δυνατή σχέση μεταξύ των δύο χωρών, γιορτάσαμε τα 201 χρόνια της Ελληνικής ανεξαρτησίας και συζητήσαμε εκτενέστερα τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία και τους τρόπους στήριξης της χώρας». 

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση: 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by President Joe Biden (@potus)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση