ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Γιατί οι Sussex δεν έλαβαν πρόσκληση για το party του Obama;

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, αν και έχουν ιδιαίτερες σχέσεις με τον πρώην Προεδρικό ζεύγος (Barack & Michelle Obama) όπως γνωρίζαμε, δεν έλαβαν πρόσκληση για το party της χρονιάς, όπως χαρακτηρίστηκε από τα μέσα, για τα γενέθλια του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ.

Σύμφωνα λοιπόν με νέα δημοσιεύματα, το ζευγάρι, όχι μόνο δεν έλαβε πρόσκληση για το πάρτι, αλλά ακόμη και αν είχαν προσκληθεί φαίνεται να μην ήταν ικανοί να παρευρεθούν καθώς η Meghan έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, Lilibet – Diana, μόλις πριν από 2 μήνες.

Με την Angela Levin να αναφέρει στη ‘The Sun’, πως «η δούκισσα του Sussex ήθελε απεγνωσμένα να βρεθεί ανάμεσα στους σημαντικούς αυτούς προσκεκλημένους, ακόμα κι αν δεν θα μπορούσε στην πραγματικότητα να πάει. Αναμφίβολα, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός πως αυτή η πρόσκληση από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ θα ήταν ένα σημάδι αναγνώρισης προς την καλή κοινωνία της χώρας».

Από την άλλη το πρώην προεδρικό ζεύγος, αναγνώρισε το γεγονός, εξηγώντας πως «αναγκάστηκαν» να μειώσουν τη λίστα των καλεσμένων, περίπου 200-400, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Ωστόσο η Levin, τονίζει πως οι Sussex δεν ήταν ούτε στην αρχική λίστα.

Καθώς, φήμες θέλουν τους Obama να έχουν ψυχραθεί με τους Sussex λόγω και της συνέντευξης με την Oprah Winfrey, και την επίθεση στην βασιλική οικογένεια, αφού οι Obama είναι μεγάλοι υποστηρικτές της βασίλισσας Ελισάβετ και της βρετανικής μοναρχίας εδώ και χρόνια.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση