ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Γιατί ο πρίγκιπας William δεν παρακολουθεί το «Tiger King»

Από ότι φαίνεται ο πρίγκιπας William και το Netflix δεν τα πάνε και πολύ καλά

Από ότι φαίνεται ο πρίγκιπας William και το Netflix δεν τα πάνε και πολύ καλά. Μερικούς μήνες προηγουμένως ο William είχε δηλώσει ότι δεν παρακολουθεί μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της πλατφόρμας το «The Crown» το οποίο δείχνει την ζωή των Royals και της οικογένειάς του από τότε που η βασίλισσα Ελισάβετ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Μπορεί κάποιος να το θεωρήσει φυσιολογικό αφού μπορεί να μην θέλει να βλέπει την ιστορία της οικογένειάς του και την ζωή τους να διαστρεβλώνεται για χάρη μιας σειράς όμως αναρωτιόμαστε πραγματικά δεν έχει την περιέργεια;

Μια άλλη σειρά που δήλωσε ότι δεν παρακολουθεί παρά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει μέσα από την πλατφόρμα είναι το «Tiger King: Murder, Mayhem and Madness» η οποίο παρόλο που δεν είναι μια αναμενόμενη σειρά εκτοξεύθηκε στην κορυφή του Netflix με πάνω από 64 εκατομμύρια κόσμο να την έχει παρακολουθήσει. Μάλιστα κατάφερε να ξεπεράσει και το «Stranger Things»

Ο πρίγκιπας καλεσμένος στο Big Night In show του ηθοποιού Stephen Fry ρώτησε τον παρουσιαστή αν παρακολουθεί κάτι τελευταία στην τηλεόραση και εκείνος αναφέρθηκε στο «Tiger King». Τότε ο William απάντησε με χιούμορ ότι «Τείνω να αποφεύγω shows που έχουν σχέση με γαλαζοαίματους» αναφερόμενος στην λέξη «King» που υπάρχει στον τίτλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
William  |  Πρίγκιπας  |  Tiger King  |  Netflix  |  The Crown  |  royals  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση