ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε στην Καινούργιου ότι δεν θέλει να παντρευτεί τον Μπισμπίκη

Όλα όσα αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούριου

Μαρία Σάββα

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου παρευρέθηκε η γνωστή ερμηνεύτρια Δέσποινα Βανδή, και μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή της στο J2us αλλά και για την σχέση που έχει με τον Έλληνα ηθοποιό, Βασίλη Μπισμπίκη.

Η ίδια ξεκίνησε περιγράφοντας την σχέση της με τον ηθοποιό, λέγοντας ότι, «Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Δεν το έψαξα, προέκυψε ξαφνικά. O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι ένα στάδιο στο οποίο κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι. Έχεις μια άλλη ωριμότητα. Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, νιώθω πως μου τον έφερε ο θεός, με έπιασε από το χέρι και είπε πως θα πάμε βόλτα στη ζωή. Έτρεχα πολύ, νοιαζόμουν για τα παιδιά μου και είχα ξεχάσει να ζω για μένα.

Ο Βασίλης μπήκε σιγά σιγά αλλά με σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου. Έτσι έφυγαν οι άμυνες και είπα πως αυτό θέλω να το ζήσω»

«Ερωτεύτηκα την αλήθεια του, την αγάπη, τη δύναμη ψυχής του, τα βλέπει όλα καλοπροέραιτα, έχει ευγένεια, κούμπωσαν οι ψυχές. Είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, που γεμίζει με χαρά την κάθε μου μέρα. Είναι όπως θα έπρεπε να είναι ο σύντροφος στο πλευρό κάθε γυναίκας», τόνισε η τραγουδίστρια.

Η ίδια μίλησε για την σχέση του Βασίλη με τα παιδιά της και είπε, «Τους είχα πει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι' αυτόν και μου ζήτησαν να τον γνωρίσουν. Έχουν μια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους, είναι συγκινητικό. Έχουν εμπιστοσύνη στη μάνα τους αλλά αυτό δεν θα ήταν αρκετό αν ο Βασίλης δεν είναι αυτός που είναι».

Όσο για το γιατί δεν επιθυμεί να προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα την σχέση της η Δέσποινα αποκάλυψε, «Είχαμε πράγματα να επεξεργαστούμε αλλά όχι κάτι να το κρύψουμε. Ο γάμος δεν έχει καμία σημασία πια, έχουμε κάνει τις διαδρομές μας αλλά έχουμε κάνει τα παιδιά μας. Μπορεί να ζούσα την αγωνία αυτή αν ήμουν μικρότερη, πια δεν έχει καμία αξία. Ο γάμος είναι μια σύμφβαση ή μια συμφωνία. Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία την προεξοφλεί ο σεβασμός και η επικοινωνία με τον άλλο άνθρωπο. Οι ερωτικές σχέσεις τελειώνουν αλλά πρέπει να σεβόμαστε. Οι άνθρωποι αλλάζουν αλλά τη μεγαλύτερη σημασία την έχει ο σεβασμός. Πρέπει να ξεκινάμε από τον σεβασμό για εμάς τους ίδιους»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση