ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ αρνείται να μιλήσει δημόσια για Harry-Meghan;

Εδώ και μερικούς μήνες πολλά είναι τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για το κακό κλίμα που επικρατεί στο παλάτι, ανάμεσα στη βασίλισσα Ελισάβετ και στον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle. 

Σύμφωνα με το βασιλικό ρεπορτάζ, η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ιδιαίτερα απογοητευμένη με το ζευγάρι, και αρνείται να μιλήσει δημόσια γι'αυτούς, ενώ έχει απαγορευτεί στους δημοσιογράφους να κάνουν ερωτήσεις στην βασίλισσα σχετικά με το ζευγάρι.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει δυσαρεστηθεί με την στάση που κρατάει ο πρίγκιπας Harry με την Meghan στις υποχρεώσεις τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας από τότε που παντρεύτηκαν.

Συγκεκριμένα, η απόφαση της Meghan να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη μόνη της για να δει τον αγώνα της φίλης της Serena Williams στον τελικό του US Open και να αρνηθεί την πρόσκληση της βασίλισσας να επισκεφτεί την κατοικία στο Μπαλμόραλ, ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Ακόμα μεγαλύτερη ένταση δημιούργησε η απόφαση του ζευγαριού να μετακομίσει εκτός παλατιού, και συγκεκριμένα στο Frogmore Cottage, ενώ η ανακαίνιση της κατοικίας τους που κόστισε πάνω από 2.4 εκατομμύρια λίρες, εξόργισε τους Βρετανούς φορολογούμενους. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την άρνηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan να προβάλουν πτυχές απο την προσωπική τους ζωή, όπως για παράδειγμα λεπτομέρειες για τη βάφτιση του μικρού Αrchie, δημιούργησαν ακόμα μεγαλύτερη διαμάχη.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση