ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Γιατί η Αργυρώ Ροτσίδου και ο Ευθύμιος Δίπλαρος δεν έχουν συναντήσει ακόμη τα παιδιά τους;

newsroom must

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» παραχώρησε ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος, μετά την επιστροφή της συζύγου του Αργυρώς Ροτσίδου, από κλινική της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον γολγοθά που αντιμετωπίζουν μαζί με την σύζυγό του, μετά από την διάγνωσή της με καρκίνο και τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν χωριστά όσο βρισκόταν στο εξωτερικό.

«Η Αργυρώ δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Από μόνη της έπιασε τον όγκο στο στήθος. Η ίδια ένιωσε ότι είχε καρκίνο. Η ίδια έτρεξε χωρίς καν να με ακούσει εμένα, που της έλεγα ότι δεν είχε τίποτα, έκλεισε τα ραντεβού και έκανε την εξέταση, εντόπισε τον καρκίνο και τρέξαμε αμέσως στη Γερμανία σε ένα πολύ εξειδικευμένο κέντρο. Τα μηνύματα είναι πολύ θετικά, αλλά θα χρειαστεί να μεταβούμε και για την επέμβαση τον Μάρτιο»

«Φύγαμε σε δύο ημέρες. Παρασκευή διαγνώστηκε, Δευτέρα ήμασταν Βερολίνο. Ήταν πολύ δύσκολοι οι πρώτοι δύο μήνες. Ήμασταν μόνοι, δεν γνωρίζεις κανένα. Στην πορεία όμως μας συμπαραστάθηκαν κι άλλοι ασθενείς Κύπριοι που βρήκαμε» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο πολιτικός στην συνέντευξη του.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στα παιδιά του, αποκαλύπτοντας πως δεν γνωρίζουν για το πρόβλημα υγείας την μαμάς τους, καθώς βρίσκονται σε καραντίνα «Δεν τους έχουμε πει (για τον καρκίνο). Θα τους μιλήσουμε κάποια στιγμή, αλλά όταν ήρθαμε την περασμένη Πέμπτη δυστυχώς ενημερωθήκαμε ότι η πεθερά μου ήταν θετική στον κορωνοϊό, άρα υποθέσαμε ότι θα είχαν και τα μωρά covid»

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση