ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

Γιατί απουσίασε η πριγκίπισσα Charlene από τον «Χορό των Ρόδων»

Για ακόμη μια φορά ασυνόδευτος ο πρίγκιπας Αλβέρτος

Μαρία Σάββα

Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μόνακο μετά από πολλούς μήνες εξαιτίας της περιπέτειας που πέρασε με τη υγεία της λόγο επιπλοκών μιας ΩΡΛ λοίμωξης που την ταλαιπωρούσε, μένοντας μακριά από την οικογένειά της για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγο επεμβάσεων στο πρόσωπο και τη γνάθο, που λάμβαναν χώρο σε άλλες χώρες.

Η ίδια, γιόρτασε πριν λίγες ημέρες την 11η επέτειο γάμου με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, η πρόσφατη απουσία της όμως από ένα τόσο σημαντικό κοινωνικό event έκανε το κοινό να πιστέψει πως ο γάμος του ζευγαριού είναι σε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, ο «Χορός τον Ρόδων» la Bal de la Rose, είναι μια εκδήλωση που ξεκίνησε το 1954 από την πριγκίπισσα του Μονακό, Grace, και λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Μόντε- Κάρλο. Παρά το γεγονός πως επρόκειτο για μία αρκετά σημαντική εκδήλωση, όπου αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας συμμετείχαν, η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου απουσίαζε κάτι που δημιούργησε διάφορες απόψεις.

Διάφορα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κακές σχέσεις της Charlene με την Καρολίνα του Ανόβερο, τη μεγάλη αδερφή του Αλβέρτου, με την οποία αποτελούν κάθε χρόνο τους οικοδεσπότες της βραδιάς. Στην πραγματικότητα όμως, είχε δηλώσει και σε πρόσφατη συνέντευξή της, βρίσκεται ακόμα στην περίοδο της ανάρρωσης και δεν θέλει να πιέσει τον εαυτό της να κάνει περισσότερα πράγματα από εκείνα που μπορεί.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση