ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Γιάννης Αϊβάζης: «Στοιχημάτιζαν πως με τη Μαρία θα χωρίσουμε στους έξι μήνες»

Η αποκάλυψη για την σχέση τους που δεν γνωρίζαμε

newsroom must

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στην εκπομπή «Mega καλημέρα», αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην αρχή της σχέση τους με την σύζυγο του Μαρία Κορινθίου λέγοντας πως υπήρχαν άτομα που δεν τους ήθελαν μαζί.

«Υπήρξε μια περίοδος που οι παπαράτσι μας κυνηγούσαν και όπου εμφανιζόμασταν η νύχτα γινότανε μέρα από τα φλας. Οι παπαράτσι βρίσκονταν κάτω από το σπίτι μας και τους κατεβάζαμε καφέδες. Στην Τήνο είχαμε τσακωθεί με την Μαρία και έχω βγει στο μπαλκόνι με το εσώρουχο και ο παπαράτσι με φωτογράφιζε από την απέναντι οικοδομή.

Στην σχέση μας, η Μαρία είναι εκείνη που έχει υπομονή. Υπάρχει αγάπη, κατανόηση μεταξύ μας. Υπήρξαν άνθρωποι που δε μας ήθελαν μαζί με την Μαρία. Στοιχημάτιζαν πως με τη Μαρία θα χωρίσουμε στους έξι μήνες. Μια επέτειο γιορτάζω και θυμάμαι με την Μαρία, αυτή της γνωριμίας μας».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ioannis Aivazis (@yannisaivazis)

Τέλος αναφέρθηκε και στην γνωριμία τους «Με την Μαρία γνωριστήκαμε στην Κύπρο και "κολλήσαμε”. Τότε ήμασταν και οι δυο σε σχέση. Χώρισα πρώτα εγώ, και μετά η Μαρία. Όταν η Μαρία θα έλεγε στον σύντροφό της ότι ήθελε να χωρίσουν δεν άντεχα να είμαι».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση