ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Γιάννα Τερζή: «Διαγνώστηκα με όγκο στο νωτιαίο μυελό»

Όλα όσα αποκάλυψε

Μαρία Σάββα

Το βράδυ της Παρασκευής 1ης Δεκεμβρίου η Γιάννα Τερζή έκανε μία αρκετά μεγάλη αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγεία που την βασανίζει, με την ίδια να αποκάλυψε πως πριν από τρία χρόνια διαγνώστηκε με όγκο στο νωτιαίο μυελό.

«Σήμερα ολοκληρώνω 43 κύκλους γύρω από τον ήλιο. Τέτοιες μέρες 3 χρόνια πριν, μέσα στην καραντίνα, διαγνώστηκα με όγκο στο νωτιαίο μυελό.Ένα γεγονός που άλλαξε τη ζωή μου με πολλούς τρόπους και για πάντα.Δε θα μπω σε λεπτομέρειες της διάγνωσης, της επέμβασης, της αποκατάστασης, και της συνέχειας της ζωής μου στο συγκεκριμένο post.Θα πω μόνο το εξής.Εκείνες τις στιγμές, εκείνα τα δευτερόλεπτα, τις ώρες, τις μέρες, τους μήνες που βρίσκεσαι στα πιο χαμηλά σου, στα πιο αδύναμά σου, στα εγκαταλελειμμένα σου, τότε είναι που γεννιέται ο πιο δυνατός εαυτός σου.Αυτός που θα καθορίσει τί πετάς και τί κρατάς για το υπόλοιπο της ζωής σου.Και που σιγά σιγά θα χτίσει την πιο ξεκάθαρη, ουσιαστική κι αληθινή σχέση με σένα και με τον υπόλοιπο κόσμο.Είμαι ευγνώμων για την γνώση, για τον πόνο, για την ενσυναίσθηση, τη συμπόνια, τα δάκρυα, τις απώλειες, την αγάπη, τη δύναμη, τις αγκαλιές, την οικογένεια, τους φίλους, τους γιατρούς, τα ζωάκια μου, το σώμα μου!! Και για τα πραγματικά “no fucks given” που σου μαθαίνει μια τέτοια εμπειρία! Μηδενίζω.. πάει να πει πως ξαναρχίζω», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση