ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Για ποιο λόγο γυναίκες μηνύουν την Apple;

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν για την λανθασμένη χρήση προϊόντος της εταιρίας

Μαρία Σάββα

Τις τελευταίες μέρες η Apple αντιμετωπίζει μηνύσεις, καθώς δύο γυναίκες από το Σαν Φραντσίσκο, κατέφυγαν στη δικαιοσύνη, για ένα από τα προϊόντας της εταιρείας, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι πρώην σύντροφοί τους με ύποπτο τρόπο. Το προϊόν αυτό είναι το airtag το οποίο τοποθετείτε μέσα σε τσάντες ή πάνω σε κλειδιά για να διευκολύνουν τους χρήστες να εντοπίζουν πιο εύκολα αντικείμενά τους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dancell (@dancell01)

Η πρώτη γυναίκα εντόπισε το airtag μέσα στην ρόδα του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα ο πρώην σύντροφός της να βρει τη διεύθυνση του νέου σπιτιού της. Η δεύτερη καταγγελία έγινε από μια άλλη γυναίκα που υποστήριζε ότι ο πρώην σύζυγος της, έβαλε την συσκευή στην τσάντα του παιδιού της για να παρακολουθεί την κάθε της κίνηση.

Να αναφέρουμε ότι τα airtags έχουν εμπλακεί και σε εγκληματικές υποθέσεις, όπως για παράδειγμα μια περίπτωση που έλαβε χώρα στο Οχαϊο της Αμερικής όπου ένας άντρας χρησιμοποίησε τη συσκευή για να εντοπίσει και να πυροβολήσει την πρώην σύζυγό του. Μια άλλη περίπτωση ήταν όταν μία γυναίκα από την Ιντιάνα έκρυψε το airtag στο αυτοκίνητο του πρώην συντρόφου της, τον ακολούθησε και τον χτύπησε με το αμάξι της.

Ωστόσο, μετά από πολλές καταγγελίες η Apple αναβάθμισε την ασφάλεια του AirTag φέτος, μειώνοντας τον χρόνο που χρειάζεται να περάσει για να στείλει αυτές τις ειδοποιήσεις και ενημερώνοντας τους χρήστες των προϊόντων Apple όταν ένα AirTag που δεν τους ανήκει κινείται μαζί τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Apple  |  news  |  gossip  |  lifestyle  |  airtag

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση