ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Michelle Obama «Για δέκα χρόνια, δεν άντεχα τον άντρα μου»

«Ο γάμος δεν είναι 50/50. Μερικές φορές είναι 70/30, μερικές φορές είναι 60/40»

Ζωή Τουτουντζίδου

Η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής Michelle Obama προέβη πρόσφατα σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη και σίγουρα έκανε πολλές γυναίκες να ταυτιστούν μαζί της. Πιο συγκεκριμένα, η Obama αναφέρθηκε στις δυσκολίες του γάμου, την σχέση της με τον σύζυγο της Barack Obama καθώς και στις αλλαγές που επιφέρει μία δέσμευση όπως ο ερχομός ενός παιδιού στην γυναίκα.

«Επί δέκα χρόνια, δεν άντεχα τον άντρα μου», εξομολογήθηκε αρχικά η Obama αναφερόμενη στα χρόνια που ακολούθησαν τη γέννηση των δύο κοριτσιών της και πρόσθεσε «Ο γάμος δεν είναι 50/50. Μερικές φορές είναι 70/30, μερικές φορές είναι 60/40».

Λέγοντας σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης ότι τα πρώτα χρόνια του γάμου τους είχε αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο σπίτι και την ανατροφή των παιδιών τους, σε αντίθεση με τον σύζυγο της που όπως είπε «πάντα είχε χρόνο για γυμναστήριο».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama)

Κληθείσα να σχολιάσει τις δυσκολίες που βιώνει ένα ζευγάρι κατά τον ερχομό ενός παιδιού, είπε  «Τα παιδιά είναι τρομοκράτες. Έχουν απαιτήσεις, δεν μιλάνε, δεν μπορούν να συνεννοηθούν, κλαίνε συνέχεια…Αλλά τα αγαπάς περισσότερο από όλα, δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις! Έτσι στρέφεστε ο ένας εναντίον του άλλου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση