ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Κόκκινο midi φόρεμα, πουά καλσόν και kitty heels
 

Ghislaine Maxwell: «Ο Jeffrey Epstein δολοφονήθηκε στη φυλακή»

Η αποκάλυψη της Maxwell για τον θάνατο του επιχειρηματία

Ζωή Τουτουντζίδου

Την δική της αλήθεια γύρω από τον ξαφνικό θάνατο του Jeffrey Epstein έδωσε η Ghislaine Maxwell μέσα από την πρώτη της συνέντευξη μέσα από την φυλακή. Ουσιαστικά, η καταδικασθείσα τροφοδότησε περαιτέρω τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τον θάνατο του δισεκατομμυριούχου, αμφισβητώντας την επίσημη αιτία θανάτου του η οποία τον θέλει να δίνει τέλος στην ζωή του μέσα στην φυλακή.

«Θεωρώ πως ήταν δολοφονία. Είχα σοκαριστει. Τότε αναρωτήθηκα πώς συνέβη αυτό, διότι, όσον αφορά εμένα, ήμουν σίγουρη ότι θα έκανε έφεση», ανέφερε αρχικά η Maxwell και πρόσθεσε «Λέω ότι ο Epstein πέθανε και πρέπει να στρέψουν την απογοήτευση και την οργή τους στις Αρχές που επέτρεψαν να συμβεί. Και όπως είπα, ελπίζω η δικαστική διαδικασία να έβαλε ένα τέλος».

Στην συνέχεια της συνέντευξης κληθείσα να απαντήσει σχετικά με εκείνον και την σχέση τους, είπε «Σαφώς, η σχέση μου και το γεγονός ότι δούλεψα γι' αυτόν και πέρασα χρόνο μαζί του και τον γνώριζα, κατέστρεψε τη ζωή μου και πλήγωσε πολλούς ανθρώπου. Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο απαίσιος. Αλλά εκείνη την περίοδο, είχε πολλούς φίλους. Ήταν φιλικός με όλους. Δεν υπήρχε λόγος να υποψιαστείς πως ήταν ικανός να κάνει κακό».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση