ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Γεωργίου: To στιγμιότυπο με το βαφτιστήρι του

Ο Ανδρέας Γεωργίου στάθηκε δίπλα στον μικρό Θεόδωρο την ώρα που εκείνος έσβηνε τα κεράκια της τούρτας του.

Μαρία Καραμάνου

Τα 8α γενέθλιά του γιόρτασε το απόγευμα της Κυριακής, 19 Μαΐου, το βαφτιστήρι του Ανδρέα Γεωργίου. Ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός και παραγωγός έχει βαφτίσει τον γιο της συνεργάτιδάς του, Πανίτσας Χατζηαράπη, με την οποία συνεργάζονται χρόνια στις τηλεοπτικές σειρές της παραγωγής του.

Φυσικά, ο Ανδρέας Γεωργίου δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι γενεθλίων του μικρού Θεόδωρου. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε ένα βίντεο από τη γιορτινή εκδήλωση. Στο βίντεο, βλέπουμε τον Ανδρέα να στέκεται δίπλα στον μικρό Θεόδωρο, την ώρα που εκείνος σβήνει τα κεράκια της τούρτας του.

Η χαρά και η συγκίνηση φαίνονται στα πρόσωπα όλων, καθώς γιορτάζουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Ο Ανδρέας Γεωργίου, μέσα από την ανάρτησή του, εξέφρασε την αγάπη και την αφοσίωσή του προς το βαφτιστήρι του, ενώ τα σχόλια από τους θαυμαστές του ήταν γεμάτα ευχές και θερμά λόγια.

Η οικογενειακή ατμόσφαιρα και η αγάπη που κυριάρχησαν στο πάρτι των γενεθλίων του μικρού Θεόδωρου αποδεικνύουν τη στενή σχέση που διατηρεί ο Ανδρέας με τη συνεργάτιδά του, Πανίτσα, και την οικογένειά της. Η ανάρτηση αυτή αποτέλεσε μια υπέροχη στιγμή για τους followers του ηθοποιού, δίνοντάς τους μια γεύση από την προσωπική του ζωή και τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει χτίσει με τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Δείτε το βίντεο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση