ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Georgina Rodríguez: «Κατηγορείται» από την αδερφή της ότι δεν την βοηθάει οικονομικά

Όλα όσα αποκάλυψε στην τηλεοπτική εκπομπή «Socialite»

Μαρία Σάββα

Η σύντροφος του γνωστού ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo, Georgina Rodríguez «κατηγορείται» από την αδελφή της ότι δεν βοηθάει οικονομικά ούτε την ίδια αλλά ούτε τα ανίψια της, καθώς όπως αποκάλυψε η Patricia, οι δύο τους δεν κράτησαν ιδιαίτερα καλές σχέσεις.

«Είμαι απένταρη και η αδελφή μου δεν με βοηθάει», ανέφερε η Patricia στην τηλεοπτική εκπομπή «Socialite» προσθέτοντας: «Αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι τα παιδιά μου, όχι εγώ. Εξάλλου, ένα κομμάτι ψωμί μπορώ να φάω, αλλά τα παιδιά μου, που είναι τα ανίψια της… Μερικές φορές έχω αρκετά για να φάω, μερικές φορές όχι. Μερικές φορές έχω αρκετά για να πληρώσω το νοίκι, μερικές φορές όχι. Ως αδελφή δεν τα περιμένω όλα αυτά».

Να αναφέρουμε ότι μετά τον θάνατο του πατέρα τους, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν περίπου 3 χρόνια, οι ένταση ανάμεσα στις δύο αδελφές αυξάνεται μέρα παρά μέρα.

«Georgina, χρειάζομαι βοήθεια, είσαι η αδελφή μου», πρόσθεσε για να συνεχίσει: «Ξέρω ότι δεν έχει καμία υποχρέωση και ευθύνη, αλλά, αφού είναι υποστηρικτική και τόσο καλή με τους άλλους, τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι με τα ανίψια και τις ανιψιές της. Αν δεν θέλεις να είσαι μαζί μου, να είσαι με τα ανίψια σου», έγραψε στο μήνυμα που έστειλε στην αδελφή της και τον σύζυγό της Cristiano.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Georgina Rodríguez  |  celebs  |  gossip  |  news  |  family  |  lifestyle  |  showbiz

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση