ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

George Clooney: «Η πρόταση γάμου στην Amal ήταν σκέτη καταστροφή»

Και αυτός είναι ο λόγος

Ο Χολιγουντιανός σταρ, βρέθηκε καλεσμένος στο talk show της Drew Barrymore και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε και για την πρόταση γάμου που έκανε στη σύζυγό του, Amal Alamuddin, η οποία όπως τη χαρακτήρισε, ήταν «σκέτη καταστροφή».

Ο Clooney αποκάλυψε ότι είχε ήδη έξι μήνες σχέση με την δικηγόρο και πήρε την απόφαση να της ζητήσει να γίνει γυναίκα του. Ωστόσο τα πράγματα δεν κύλησαν ακριβώς όπως τα σχεδίασε...

«Ήταν μια καταστροφή. Και το σχεδίαζα καιρό, τα είχα όλα στο μυαλό μου. Είχα το δαχτυλίδι σε ένα μικρό συρτάρι πίσω της κι είχα ετοιμάσει δείπνο. Βγαίναμε περίπου έξι μήνες. Είχα βάλει το τραγούδι μας, το “Why Shouldn’t I” και της ζήτησα να πιάσει κάτι από το συρτάρι».

Όπως, όμως, αποκάλυψε ο ηθοποιός, η Amal είχε καταλάβει ότι υπήρχε ένα δαχτυλίδι στο συρτάρι και η ίδια νόμιζε ότι ανήκε σε κάποια από τις πρώην συντρόφους του Clooney. Όπως εξηγεί, ο σταρ του Χόλιγουντ στη συνέχεια:

«Βγάζει το κουτί από το συρτάρι και βλέπει ότι υπάρχει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι εκεί. Και το κοιτάζει και λέει “α, υπάρχει ένα δαχτυλίδι εκεί μέσα”. Λες και κάποια άφησε ένα δαχτυλίδι εκεί πριν από χρόνια. Και όλα αυτά ενώ εγώ είχα γονατίσει μπροστά της. Τελικά, μετά από 20 λεπτά, κατάλαβε ότι της κάνω πρόταση γάμου και μου λέει “Θεέ μου, Θεέ μου...“. Είχε γουρλώσει τα μάτια και είπε ναι».

Δείτε τη συνέντευξη του ηθοποιού:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση