ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

George Clooney: Δίνει συμβουλές dating στην Drew Barrymore

Ο Χολιγουντιανός σταρ αποκάλυψε πώς φλέρταρε την Amal

Ο George Clooney βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Drew Barrymore και οι δύο τους είχαν μια πολύ ενδιαφέρον συζήτηση. Αν και το επεισόδιο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, η Barrymore έχει αποκαλύψει αρκετά πράγματα που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός έδωσε συμβουλές για σχέσεις και αναφέρθηκε και στη δική του σχέση με την Amal, αποκαλύπτοντας μάλιστα και τον τρόπο με τον οποίο την φλέρταρε.

Όταν η συζήτηση πήγε στην Amal, η Barrymore ρώτησε τον Clooney τι ήταν αυτό που τον έκανε να την παντρευτεί και να αφήσει την εργένικη ζωή, κάτι το οποίο δεν σκόπευε να κάνει όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν. Μπορεί την απάντηση του Clooney να μην την έχουμε ακόμη, ωστόσο η Drew αποκάλυψε πως η Amal ήταν εκείνη που άλλαξε τον Clooney στο κομμάτι των σχέσεων και τον έκανε να δει τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική, δείχνοντας του πώς να παραμένουν ρομαντικοί, αλλά και τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουν προκειμένου να μην χάσουν αυτήν την old fashioned αγάπη.

Εκφράζοντας τον θαυμασμό της για το ζευγάρι Clooney και Αmal, η Barrymore ανέφερε χαρακτηριστικά: «Aν συναντήσετε και εσείς κάποιον που να ανάβει τις φλόγες που έχουν ήδη καεί βαθιά μέσα σας, είναι σαν να ζείτε τον έρωτα της Amal και του George, η Amal άλλωστε είναι σπουδαία, λαμπρή και έξυπνη ακτιβίστρια και δικηγόρος. Αυτή είναι, νομίζω, ό,τι ακριβώς χρειαζόταν ο Clooney για να βγει αυτή η πλευρά του.

Πιστεύω ότι είναι ένα τόσο καταπληκτικό ζευγάρι γιατί θα μοιραστούν με τον κόσμο αυτό που υπάρχει μέσα τους και θα κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Δεν το κρατούν μόνο για τον εαυτό τους και ο ένας για τον άλλον, αυτό είναι που με εξιτάρει στην σχέση τους».

Η Drew Barrymore, αναφερόμενη στον Clooney δήλωσε συγκεκριμένα: «Είναι ο άνθρωπος που θέλει να βοηθά τους πάντες και θέλει το καλύτερο για τους άλλους. Νομίζω ότι είναι πολύ καλός στο να αναγνωρίζει την κακή συμπεριφορά στους ανθρώπους, αλλά ταυτόχρονα του αρέσουν και οι πλάκες, θέλει να περνάει καλά. Είναι απλά υπέροχος και θεωρώ πως βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση στην ζωή του. Είναι ένας από τους πιο δυνατούς συνδυασμούς σε άνθρωπο που γνωρίζω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση