ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν κρέμονται οι σχέσεις δύο χωρών από μία ψηφοφορία σε μια επιτροπή»

Όλα όσα ανέφερε για το 4άρι που δόθηκε στην Κύπρο

Μαρία Σάββα

Ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου 13 Μάϊου, ήταν υπεύθυνος να ανακοινώσει τις βαθμολογίες εμφανίστηκε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype στην εκπομπή «Δύο στη μία» το μεσημέρι της Κυριακής, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τον σάλο του έγινε για το 4άρι που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην Κύπρο.

«Εγώ το 12αρι μου θα το έδινα ίσως στη Φινλανδία. Μου άρεσε πολύ αυτός και έτσι όπως τον είδα αλλά… τι σημασία έχει; Λοιπόν, να τα πούμε τα πράγματα γιατί ο κόσμος έχει αρχίσει και θυμώνει και φωνάζει. Μπορεί να έχεις εμπειρία αλλά η Eurovision δεν είναι χειρουργική να μάθεις να ανοίγεις έναν άνθρωπο και να τον σώζεις. Η Eurovision είναι ένα πράγμα μουσικό το οποίο ο καθένας καταθέτει την γνώμη του. Δεν είναι ούτε να είσαι ειδήμων ούτε τέλος πάντων να έχεις διανύσει χιλιόμετρα στην Eurovision», είπε αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής.

Στην συνέχεια ανέφερε: «Έχει γίνει λόγος για το 4αρι που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην Κύπρο και όχι άδικα. Γιατί με την Κύπρο έχουμε πάντοτε μια πολύ καλή σχέση και αλληλοψηφιζόμαστε και πολλές φορές αλληλοψηφιζόμαστε με αποτέλεσμα να μας γιουχάρουν τα στάδια. Δεν ξέρω τι άξιζε και τι δεν άξιζε. Πάντως η σχέση μας με την Κύπρο είναι αδιαμφισβήτητη, όπως όλες οι σχέσεις, και δεν κρέμονται οι σχέσεις δύο χωρών από μία ψηφοφορία σε μια επιτροπή».

«Θέλω να πω, επειδή ανακατεύτηκε το όνομα μου, εγώ δεν ήμουν στην επιτροπή και το τονίζω ότι δεν συμμετείχα σε αυτή την επιτροπή. Συμμετείχα στην επιτροπή πριν από δύο χρόνια. Φέτος δεν συμμετείχα και το επαναλαμβάνω, δεν είχα καμία σχέση με τις ψήφους που έδωσε η επιτροπή και θέλω να τονίσω ότι η επιτροπή ψήφισε μία μέρα πριν, την Παρασκευή στη γενική δοκιμή».

«Αυτή η επιτροπή, λοιπόν, είναι μέσα σε ένα δωμάτιο και ο καθένας ψηφίζει κυρίως με σειρά προτεραιότητας που θέλει τα τραγούδια. Δεν ψηφίζει με 12αρια. Αυτές οι ψήφοι αργότερα συμψηφίζονται και βγαίνει το δωδεκάρι. Είναι άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με το ραδιόφωνο, με πάρα πολλά χρόνια εμπειρίας και είναι ανεξάρτητοι από την ΕΡΤ, δεν είναι η επιτροπή της ΕΡΤ, έτσι πίστευαν, έτσι ψήφισαν. Κανένα από αυτά τα ονόματα, εκτός από τον Νίκο Νικολακόπουλο, δεν είχε σχέση με την ΕΡΤ», συμπλήρωσε ο ίδιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση