Μαρία Σάββα
Λίγες βδομάδες μετά το ατύχημά του στο Survivor που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του κατά τη διάρκεια ψαρέματος στη θάλασσα, ο Σταύρος Φλώρος ανάρτησε ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους ακόλουθούς του για την κατάσταση της υγείας του.
Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος στο βίντεο αποκάλυψε πως πέρασε την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής του, καθώς υποβλήθηκε σε ένα χειρουργείου που είχε ως αποτέλεσμα εσωτερική αιμορραγία.
Περιγράφοντας τι ακριβώς έγινε ο ίδιος είπε: «Το ξέρω ότι έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Η αλήθεια είναι ότι πίστευα ότι το θέμα θα έχει ξεχαστεί μέχρι τώρα, αλλά το θέμα όχι απλά δεν ξεχάστηκε, αλλά βλέπω συνέχεια να μου στέλνετε μηνύματα για το πώς εξελίσσεται η υγεία μου και πραγματικά σας ευχαριστώ και το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό. Δεν έχω ανεβάσει κάποιο βίντεο γιατί πέρασα την πιο δύσκολη εβδομάδα της αποκατάστασής μου. Αφόρητοι πόνοι, έκανα ένα χειρουργείο το οποίο είχε μία πολύ σοβαρή επιπλοκή. Δημιουργήθηκε μία εσωτερική αιμορραγία, οπότε αναγκαστικά έπρεπε να κάνω και ένα δεύτερο έκτακτο χειρουργείο».















