ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Φίλοι της Diana αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές του εαυτού της

Στο νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή της.

newsroom must

Με αφορμή τα 60α γενέθλιά της την 1η Ιουλίου 2021 κυκλοφόρησε σε DVD αλλά και online από την Reel to Reel films, ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο "Diana at 60” για τη ζωή της και την κληρονομιά που άφησε πίσω της μέσα από την κοινωνική και φιλανθρωπική δράση της.

Σε σκηνοθεσία Robin Bextor, το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει συνεντεύξεις με "φίλους, συμμάχους και ανθρώπους που δούλεψαν μαζί της, ανταποκριτές της βασιλικής οικογένειας, δημοσιογράφους και ανθρώπους που επηρέασε με το φιλανθρωπικό της έργο".

Ανάμεσα στα πρόσωπα που τιμούν την πριγκίπισσα του λαού, είναι και η Hillary Clinton, η οποία είχε γνωρίσει την Diana το καλοκαίρι πριν πεθάνει, στον Λευκό Οίκο με αφορμή μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Η Clinton μαζί με τον σύζυγό της Bill είχε παραστεί στην κηδεία της Diana τρεις μήνες μετά.

Η προσωπική αστρολόγος της Diana, Debbie Frank, μία από τις γυναίκες που εμπιστευόταν αρκετά η πριγκίπισσα μιλάει για εκείνη, ενώ και ο χορευτής και χορογράφος του εθνικού μπαλέτου της Αγγλίας, Derek Deane, μιλάει για την φίλη του με την οποία μοιραζόταν την αγάπη για τις τέχνες.

Το ντοκιμαντέρ ερευνά τη ζωή της πριγκίπισσας από τα νεανικά της χρόνια και τον γάμο της με τον Κάρολο μέχρι την ανάδειξή της σε μία από τις πιο αγαπητές πριγκίπισσες, στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και σε όλο τον κόσμο, εστιάζοντας στο φιλανθρωπικό της έργο αλλά και στη μεγάλη επιρροή που είχε στους ανθρώπους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση