ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Φιλίππα Καρσερά: Η κοινή φωτογραφία με την Jill Biden

Δείτε την φωτογραφία με την Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών

Μαρία Σάββα

Η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Αμερική για επαγγελματικούς σκοπούς και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημερώνει συχνά τους ακόλουθούς της για το πως περνά και τι ακριβώς κάνει.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η ίδια φαίνεται να πέρασε χρόνο με τις άλλες Πρώτες Κυρίες και Συντρόφους των ηγετών που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση, και φυσικά μαζί και με την Jill Biden.

Η ίδια στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Τζιλ Μπάϊντεν φιλοξένησε όλες τις πρώτες κυρίες και τους/τις συντρόφους των ηγετών και υψηλών αξιωματούχων διεθνών οργανισμών στο @cooperhewitt Smithsonian Design Museum της Νέας Υόρκης. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για την πρόσκληση και την ευκαιρία συναντήσεων και νέων γνωριμιών με μια πολύ δυναμική ομάδα ανθρώπων με αξιόλογο έργο. Ευχαριστώ την First Lady @drbiden για την πρόσκληση και την φιλοξενία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση