ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose maxi φόρεμα και flip flops
 

Φανερά ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου

Φανερά ενοχλημένη η Κατερίνα για αναφορές σε εκείνη στο 'Love it'.

newsroom must

Με αφορμή ένα απόσπασμα με την αποχώρηση ενός παίκτη από το Survivor, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για το αν τυχών υπάρχει παρεξήγηση με την Ιωάννα Μαλέσκου, διότι πολλοί τηλεθεατές της στέλνουν μηνύματα ότι το ''Love it, σας κράζει''.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε επί του θέματος σχολιάζοντας το με τους συνεργάτες της, εξομολογούμενοι πως και εκείνοι έχουν λάβει παρόμοια μηνύματα που μιλούν για ''σπόντες'' από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Η Κατερίνα δήλωσε σχετικά πως: «Εγώ συμπαθώ και την Ιωάννα πάρα πολύ και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο που τον ξέρω τόσα χρόνια αλλά μου στέλνουν μηνύματα ότι το Love it πετάει συνέχεια σπόντες για την εκπομπή. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Για να είμαστε ξεκάθαροι πάντα λέμε ότι τα αποσπάσματα είναι από την εκπομπή και έχουμε στηρίξει και την Ιωάννα. Αν έχουν κάποιο πρόβλημα να το πουν ξεκάθαρα».

Με τους συνεργάτες της να συμφωνούν και να ''προκαλούν'' τους συναδέλφους τους να πουν ονόματα κι όχι απλά αερολογίες για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. ''Από το να πετάνε σπόντες καλύτερα να μας το πουν, εκτός α τους αρέσει αυτό το παιχνιδάκι'', δήλωσαν χαρακτηριστικά.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση