ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Εύα Καϊλή: «Δεν θα παραδεχθώ ποτέ κάτι που δεν έκανα»

Η πρώτη δήλωση της ευρωβουλευτού μετά την προφυλάκιση

Μαρία Σάββα

Μετά τη νέα προφυλάκισή της από τις βελγικές αρχές η ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπλοκή στο σκάνδαλο διαφθοράς του Qatargate, έκανε την πρώτη της δήλωση θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Σύμφωνα με πηγές του Open, η ίδια δεν σκοπεύει να παραδεχτεί καμία κατηγορία που έχει εις βάρος της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κομμάτια να με κάνουν, δεν θα παραδεχτώ ποτέ κάτι που δεν έκανα».

Να σημειώσουμε επίσης ότι, οι δικηγόροι της ευρωβουλευτού έχουν αναφέρει ότι εν θα ασκήσει έφεση μετά την απόρριψη του αιτήματός της να αποφυλακιστεί με «βραχιολάκι».

Σχόλια προκάλεσε επίσης και η καταγγελία των συνηγόρων της για τις συνθήκες κράτησής της στις βελγικές φυλακές, κάνοντας αναφορά σε βασανιστήρια και μεσαιωνικές συνθήκες.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δημητρακόπουλος ανεφερε: «Όπως συμβαίνει στις γυναίκες μία φορά το μήνα είχε πολύ αίμα και δεν της επέτρεψαν ούτε να πλυθεί. Όλα αυτά σημαίνουν βασανιστήρια, όλα αυτά παραβιάζουν την ευρωπαϊκή σύμβαση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όλα αυτά θυμίζουν Μεσαίωνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση