ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

«Έχει χάσει τόσα χρόνια το παιδί της και δε θα καταριόνταν ποτέ έναν γονιό να του συμβεί κάτι τέτοιο»

Η συνομίλια της Κανούργιου με την Αθηνά Παντελίδη

Ζωή Τουτουντζίδου

Η Κατερίνα Καινούργιου επικοινώνησε με την μητέρα του Παντελή Παντελίδη μετά και την παρεξήγησε που δημιουργήθηκε μεταξύ αυτής και του Γιώργου Θεοφάνους. Συγκεκριμένα, ο μουσικοσυνθέτης σε συνέντευξη του δήλωσε πως είδε την μητέρα του Παντελίδη σε βίντεο να τον καταριέται την ώρα της κηδείας του γιου της, εξαιτίας μια παρεξήγησης με ένα τραγούδι. Μετά από μια σειρά ωστόσο γεγονότων και την δημόσια συγγνώμη του για τα όσα είπε, η παρουσιάστρια επικοινώνησε με την Αθηνά Παντελίδη για να συζητήσουν το θέμα.

«Εγώ επικοινώνησα με την κυρία Αθηνά χθες. Την έχω γνωρίσει και στο J2US. Τόσα χρόνια δεν έχει μιλήσει ποτέ. Μου είναι πολύ συμπαθής και πάντα είναι αξιοπρεπής. Ήταν πολύ στενοχωρημένη. Της είπα πως στενοχωρήθηκα που συνέβη στην εκπομπή μου και πως πραγματικά ο Γιώργος Θεοφάνους δεν είχε κακή πρόθεση και ξεκίνησε αλλιώς η κουβέντα», είπε η παρουσιάστρια.

Συνεχίζοντας, μάλιστα την αναφέροντας «Μου είπε πως αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ, έκλαιγε. Μου είπε πως έχει χάσει τόσα χρόνια το παιδί της και δε θα καταριόνταν ποτέ έναν γονιό να του συμβεί κάτι τέτοιο. Την ενόχλησε πως μπορεί ο κόσμος να πίστεψε κάτι τέτοιο. Μου είπε πως ήθελε μια συγγνώμη και να λήξει το θέμα. Και μετά έκλαιγε. Μάλιστα είχε και ένα θέμα με την υγεία της. Να είναι καλά, περαστικά. Ο Γιώργος ζήτησε συγγνώμη και το θέμα λήγει εδώ» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου για την επικοινωνία της με την Αθηνά Παντελίδη».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by @rihannaofficilal

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
Γιώργος Γκαρακλίδης
 |  CELEBS