ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose jeans, ριγέ μπλούζα και fisherman sandals
 

Έξαλλη η Καινούργιου με δημοσιεύματα που την θέλουν σε άλλο κανάλι

Τι γίνεται με τα απέναντι τηλεοπτικά προγράμματα;

newsroom must

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν ψευδείς φήμες πως η Κατερίνα Καινούργιου θα πάρει την θέση της Καραβάτου στο Star κι όλο αυτό όπως είναι λογικό ενόχλησε την παρουσιάστρια, η οποία έχει συμβόλαιο με το κανάλι open , το οποίο θα συνεχίσει και να τηρεί.

Έτσι λοιπόν, η Καινούργιου θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρεξήγηση με άλλη , παρουσιάστρια ειδικά στην περίπτωση της Καραβάτου που βρίσκεται απέναντι.

Συγκεκριμένα, η ίδια έστειλε ένα μήνυμα στη συνάδελφό της και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

«Θέλω να πω κάτι, γιατί τώρα το διάβασα. Το είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μάλλον δεν έγινε κατανοητό. Έβλεπα τώρα την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη και είπε ότι είναι πάρα πολύ άσχημο να ακούς ότι έρχεται κάποιος άλλος να σου πάρει τη δουλειά, ενώ έχεις συμφωνήσει και προφανώς υπονόησε κάποια πράγματα για όλη αυτή τη φημολογία που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό.

Επειδή λοιπόν αφορά και εμένα και ακούγονται πάρα πολλά για εμένα, ότι πάω στο Star, ότι θα πάρω τη θέση της Καραβάτου, δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, ότι παρακαλώ σταματήστε όλο αυτό που γίνεται γιατί κι εγώ νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Δεν μπορώ κάθε μέρα να βγαίνω και να το διαψεύδω. Είναι και πολύ άσχημο για τους παρουσιαστές που βρίσκονται σε αντίστοιχη ζώνη. Αυτή τη στιγμή είναι μια παρουσιάστρια που κάνει μια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή ακριβώς απέναντι από εμάς και ακούγεται όλο αυτό. Εγώ θέλω να το πω για να είμαι ξεκάθαρη, το είπα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν έγινε κατανοητό. Βρίσκομαι σε ένα κανάλι και τιμώ στο συμβόλαιό μου. Το έχω υποστεί κι εγώ στο παρελθόν και θέλω να λήξει γιατί δεν νιώθω και εγώ ωραία με αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση