ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Έξαλλη η Jolie με την νέα σχέση του Brad Pitt

«Tην αηδιάζει το γεγονός ότι γυρνά στην Ευρώπη με αυτό το κορίτσι»

Αν και τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα ανέφεραν ότι Angelina Jolie και Brad Pitt είχαν καταφέρει να ηρεμίσουν την ένταση που υπήρχε μεταξύ τους και ο ηθοποιός επισκεπτόταν ακόμα και το αρχοντικό της πρώην συζύγου του κάπου αυτή η ισορροπία χάθηκε.

Ξαφνικά η Jolie έκανε αίτηση για αντικατάσταση του ιδιωτικού δικαστή στην υπόθεση του διαζυγίου τους και τώρα φαίνεται να είναι έξαλλη με την νέα σχέση του Pitt με την 27χρονη Nicole Poturalski.

Η νέα σύντροφος του Brad Pitt είναι παντρεμένη εδώ και χρόνια αλλά ο γάμος της χαρακτηρίζεται ως «ανοιχτός». Πρόσφατα ο ηθοποιός επισκέφτηκε μαζί με την Nicole το Chateau Miraval στην Γαλλία το κτήμα με τον αμπελώνα το οποίο έχουν από κοινού με την πρώην σύζυγό του. Ήταν μάλιστα και ο χώρος στον οποίο το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014.

Πηγή μιλώντας στην Mirror αποκάλυψε ότι «Η Angelina είναι εξοργισμένη και δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι ο Brad θα έφτανε τόσο χαμηλά. Πίστευε πως θα μπορούσαν να μειώσουν τις εντάσεις μεταξύ τους μετά από ένα φοβερό καλοκαίρι γεμάτο καβγάδες, αλλά τώρα αυτό δεν γίνεται. Την αηδιάζει το γεγονός ότι γυρνά στην Ευρώπη με αυτό το κορίτσι, αντί να κρατήσει την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το γεγονός ότι την πήρε μαζί του στο σπίτι όπου παντρεύτηκαν ξεπερνά κάθε όριο και είναι εντελώς ακατάλληλο. Αυτό θα κάνει ακόμη πιο δύσκολες τις διαπροσωπικές τους σχέσεις και τους έχει οδηγήσει σε έναν νέο χαμηλό επίπεδο που κανείς δεν φανταζόταν ότι θα ήταν δυνατό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Angelina Jolie  |  Brad Pitt  |  σχέση  |  νέα  |  έξαλλη  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση