ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Έξαλλη η EmRata με καλλιτέχνη που πουλούσε παράνομα πορτρέτα της

Πήρε την

newsroom must

Όπως η Paris Hilton, ο Snoop Dogg, η Kate Moss έτσι και η Emily Ratajkowski έχουν πέσει θύματα απάτης από αρκετούς καλλιτέχνες που παίρνουν φωτογραφίες τους από τα social media φτιάχνουν πορτρέτα χωρίς την άδεια τους κι τα πουλάνε σε υπέρογκα ποσά στους fans του καθενός αντίστοιχα.

Μετά από επτά χρόνια η Emily νιώθει έτοιμη να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να ''πάρει εκδίκηση'' από όλους αυτούς που βγάζουν χρήματα από την εικόνα της, χωρίς βέβαια η ίδια να το επιτρέπει.

Συγκεκριμένα, 'οταν το 2014 ένας καλλιτέχνης ονόματι Richard Prince, δημιούργησε μια σειρά πορτρέτων, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από το Instagram account της Emily Ratajkowski, το μοντέλο προσπάθησε να κάνει δικό της εκείνο στο οποίο πόζαρε γυμνή για 80.000 δολάρια.

Όταν εν τέλει δεν τα κατάφερε, αγόρασε κάποιο άλλο πορτρέτο και στη συνέχεια έγραψε ένα εκτενές κείμενο στο The Cut. Και όλα αυτά διότι, όπως κάθε επαγγελματίας που βγάζει χρήματα μέσω της εικόνας του, δεν του αρέσει να τον εκμεταλλεύονται για δικό τους όφελος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Έτσι, η Ratajkowski βρήκε τον τρόπο να πάρει την εκδίκησή της και να ξαναπάρει τον έλεγχο της εικόνας της στα χέρια της.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν το πορτρέτο του Prince, φωτογραφήθηκε μαζί του, ονομάζοντας τη δημιουργία της "Buying Myself Back: A Model for Redistribution.”, η οποία θα δημοπρατηθεί μέσω του οίκου Christie's τον Μάιο. 

"Ως κάποιος που έχει χτίσει την καριέρα του δημοσιοποιώντας την εικόνα του τόσες φορές, ακόμα κι αν είναι το μέσο επιβίωσής μου, πάρθηκε από εμένα και κάποιος άλλος προσπαθεί να επωφεληθεί από αυτό", είχε δηλώσει στους New York Times.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση