ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Eurovision: Ποιος πήρε τηλέφωνο τον James Newman μετά τους 0 βαθμούς της Αγγλίας;

Η απρόσμενη κίνηση του γνωστού τραγουδιστή

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Από την φετινή Eurovision συζητήθηκαν πολλά στιγμιότυπα και έγιναν viral ακόμα τόσα. Ένα απ' αυτά ήταν και η συμμετοχή της Μεγάλης Βρετανίας που, παρόλο που ποτέ δεν περιμένουμε τίποτα απ' αυτήν δεδομένων των τελευταίων απογοητευτηκών συμμετοχών της, κατάφερε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ο λόγος ήταν φυσικά πως στις βαθμολογίες το τραγούδι του, ''Embers'', πήρε 0 από τις επιτροπές και 0 από το κοινό, για ένα τραγούδι που ναι μεν δεν ήταν αριστούργημα αλλά δεν ήταν και ό,τι χειρότερο έστειλαν ποτέ. 

Όλοι νιώσαμε λίγο άσχημα για τον εκπρόσωπο της Αγγλίας, τον James Newman αλλά ο ίδιος το χειρίστηκε άψογα και με χιούμορ. Αποστολές άλλων χωρών έσπευσαν να του συμπαρασταθούν και γενικά κατάφερε να μας... κερδίσει παρόλο που ήταν ο μεγάλος χαμένος της βραδιάς. Απ' ό,τι φαίνεται όμως τα ίδια συναισθήματα είχαν κι άλλοι, εκτός του διαγωνισμού. 

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Newman μιλώντας στο BBC, o Chris Martin (ο frontman των Coldplay) επικοινώνησε μαζί του με βιντεοκλήση μετά τον διαγωνισμό: ''Μου είπε να μην πάρω το αποτέλεσμα προσωπικά, ότι ήμουν εκπληκτικός και μου είπε να κρατήσω ψηλά το κεφάλι''. 

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό που έκανε ο Martin. Σε ανάρτηση του στα social media όπου κατέγραφε δικές του εισηγήσεις από ταινίες, τραγούδια και βιβλία, παρότρυνε τον κόσμο να κάνει stream το ''Embers''. ''Απόλαυσα την Eurovision. Για αλληλεγγύη σ' αυτούς που γίνονται νικητές με την ήττα τους, παρακαλώ σκεφτείτε να κάνετε stream το 'Embers' του James Newman, που είχε τόση χάρη για όσα έγιναν''. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Coldplay (@coldplay)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση