ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Eurovision 2022: Από το καταφύγιό του σχολιάζει τον ημιτελικό ο Ουκρανός παρουσιαστής

Σε καταφύγιο βρίσκεται ο Ουκρανός σχολιαστής του ημιτελικού Timur Miroshnychenko

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η Ουκρανία περνάει μία από τις δυσκολότερες φάσεις της ως έθνος. Η ακεραιότητά της κινδυνεύει από όλες τις μεριές λόγω της εισβολής της Ρωσίας και του πολέμου εδώ και σχεδόν τρεις μήνες. Μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν η χώρα και η συμμετοχή της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision αποτελούν μια κάποια εύθυμη νότα μπροστά στο αδηφάγο «τέρας» του πολέμου. 

Η Ουκρανία λοιπόν βρίσκεται στη λίστα με τα επικρατέστερα φαβορί για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού και φιγουράρει πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού. Αν και δύσκολη, η μετάδοση δεν ήταν αδύνατη καθώς μεταδόθηκε κανονικά μόνο που ο σχολιαστής και γνωστός παρουσιαστής στη χώρα, Timur Miroshnychenko έκανε τον σχολιασμό του Α' Ημιτελικού μέσα από ένα καταφύγιο. 

Ο παρουσιαστής σχολιάζει τη Eurovision από το 2007 μέχρι και το 2017 όταν αυτός πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο μετά τη νίκη της Jamala με το τραγούδι «1944» την αμέσως προηγούμενη χρονιά, το 2016. 

Δείτε τις φωτογραφίες που δείχνουν τον παρουσιαστή να διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη μετάδοση και τον σχολιασμό του Α' Ημιτελικού της φετινής Eurovision:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Espalha-Factos (@espalhafactos)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by PinkNews (@pinknews)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση