ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Eurovision 2021: Οι νέες δηλώσεις του νικητή μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Η πικρία απέναντι στις κατηγορίες.

newsroom must

Μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.ο Damiano David και οι συνεργάτες του, έδωσαν την πρώτη τους συνέντευξουν για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν πρώτα πως ένιωσαν με τις φήμες που κυκλοφόρησαν που ήθελαν τον frontman να έχει κάνει χρήση κοκαΐνης κι όλα τα μέλη του συγκροτήματος είπαν:

“Πάθαμε σοκ με αυτό γιατί δεν έχει λογική για εμάς. Είμαστε τέσσερα νέα παιδιά που κέρδισαν ένα απίστευτο βραβείο και είναι σαν να ακύρωσαν την εμφάνισή μας αυτές οι φήμες. Σοκαριστικό και απίστευτο. Δεν έχει λογική είμαστε εντελώς κατά της χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Ποτέ δε θα κάναμε κοκαΐνη στην αίθουσα σύνταξης και σε ένα εθνικό δίκτυο.

Είναι τρελό. Το πρώτο πράγμα που είπαμε είναι ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Θέλαμε να επικεντρωθούμε στη νίκη μας και να ευχαριστήσουμε όσους μας στήριξαν. Να γιορτάσουμε, όχι να σκεφτόμαστε χαζές και ψεύτικες φήμες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Damiano David.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Måneskin (@maneskinofficial)

Ας θυμηθούμε αναλυτικά την ανακοίνωση της EBU

«Μετά τους ισχυρισμούς, σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών στο Green Room του μεγάλου τελικού του διαγωνισμού της Eurovision στις 22 Μαΐου, η EBU, έπειτα από αίτημα της Ιταλικής αντιπροσωπείας, έκανε έναν ενδελεχή έλεγχο στα στοιχεία, περιλαμβανομένων και όλων των διαθέσιμων πλάνων. Ελήφθη επίσης και εξετάστηκε εθελοντικά δείγμα από τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Måneskin, το οποίο ήταν αρνητικό και το έχει δει η EBU. Δεν έγινε λοιπόν καμία χρήση ναρκωτικών ουσιών στο Green Room και το ζήτημα θεωρείται λήξαν.

Είμαστε ενήμεροι πως μία ανακριβής θεωρία, οδήγησε σε fake news, τα οποία προσπάθησαν να επισκιάσουν το πνεύμα και το αποτέλεσμα του τελικού και άδικα, επηρέασαν το συγκρότημα. Συγχαίρουμε για ακόμα μία φορά τους Måneskin και ευχόμαστε τεράστια επιτυχία. Αναμένουμε με ανυπομονησία με την Ιταλική Κρατική Τηλεόραση RAI, στην παραγωγή ενός πραγματικού υπερθεάματος στον διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί του χρόνου στην Ιταλία».

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση