ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Έτσι περνάει τον χρόνο της η Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο

Από τότε που έφυγε από την τηλεόραση ζει την καθημερινότητά της στην αγαπημένη της Άνδρο

Πάνε αρκετοί μήνες από τότε που η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε τελευταία φορά στις οθόνες των τηλεοράσεών μας και μας είπε καλημέρα ωστόσο δεν έχασε την επαφή της με το κοινό της που τόσο την αγαπάει και την στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια στην πορεία της.

Από τότε που έφυγε από την τηλεόραση ζει την καθημερινότητά της στην αγαπημένη της Άνδρο και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται στιγμές της μαζί μας.

Στην τελευταία της ανάρτηση μας παίρνει μαζί της στη Χώρα του νησιού όπου επισκέφτηκε για να απολαύσει έναν φρέσκο χυμό γράφοντας στην λεζάντα της φωτογραφίας «Στάση για φρέσκο χυμό στο @frescobarandros στην Χώρα της ΑΝΔΡΟΥ !Πραγματικά ένα όνειρο το νησί τέτοια περίοδο ! Όπως κι όλα τα νησιά μας ! Καλή εβδομάδα και υγεία πάνω από όλα !»

Έτσι χαλαρά και όμορφα λοιπόν περνάει τις ώρες και τις μέρες της η αγαπημένη παρουσιάστρια κάνοντας βόλτες σε όλο το νησί και απολαμβάνοντας το σπίτι της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα μας έδειξε ότι ασχολείται και με τον κήπο της ιδιαίτερα αφού λατρεύει τα βιολογικά προϊόντα.


Σε άλλη δημοσίευσή της μας είπε για τον καιρό στο νησί γράφοντας «Κάθε μέρα άλλος καιρός! Σήμερα αέρας δυνατός και ήλιος , χτες ψιλόβροχο συννεφιά και ζεστή !»

Μάλλον κάποιες συνήθειες δεν είναι εύκολο να κοπούν όταν επικοινωνείς με το κοινό σου για 15 χρόνια καθημερινά πώς να σταματήσεις να το κάνεις από την μια ημέρα στην άλλη;

Πάντως η Ελένη φαίνεται πολύ ξεκούραστη και χαρούμενη με την νέα της ζωή. Λέτε να της αρέσει τόσο πολύ που τελικά να μην επιστρέψει στην τηλεόραση;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση