ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της η Meghan Markle

H Meghan Markle έγινε χθες 39 ετών

H Meghan Markle έγινε χθες 39 ετών και η αλήθεια είναι ότι δεν γιόρτασε τα γενέθλιά της όπως θα περιμέναμε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Meghan σκόπευε να ταξιδέψει μαζί με τον αγαπημένο της Harry και τον γιό τους Archie αλλά η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα σχέδιά τους.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν αλλά λόγω και των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης εικάζουμε ότι δεν ήταν δυνατόν να διοργανώσουν ένα πάρτι στο σπίτι τους έτσι πέρασε τα γενέθλιά της ήρεμα στο σπίτι με τον σύζυγό της και τον μικρό Archie.
Μεταξύ των πολλών ευχών που δέχτηκε η Meghan Markle αυτοί που δεν παρέλειψαν να της ευχηθούν ήταν οι roylas. Παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται για τις σχέσεις του ζευγαριού με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αυτοί άδραξαν την ευκαιρία και είπαν χρόνια πολλά στην Meghan δείχνοντας το καλό τους πρόσωπο.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν οι Sussex επικοινώνησαν τηλεφωνικώς με την Βασίλισσα και τους Cambridge ωστόσο οι ευχές τους ήταν δημόσιες.
Πρόσφατα η Meghan δώρισε $10.000 στη MigratefulUK μια βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση μαγειρικής που στηρίζει πρόσφυγες και αιτούντες άσυλου.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X