ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Έτσι έπεισε η Taylor Swift τον πρίγκιπα William να τραγουδήσουν μαζί

Όσα αποκάλυψε ο ίδιος ο πρίγκιπας

newsroom must

To 2013 κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο Kensington Palace, η Taylor Swift τραγούδησε το θρυλικό κομμάτι ''Living on a Prayer'' μαζί με τον Jon Bon Jovi και... τον πρίγκιπα William. 

Τότε πήγες του παλατιού έκαναν λόγο για μια ''αυθόρμητη'' στιγμή και οκτώ χρόνια μετά ο ίδιος ο πρίγκιπας αποκάλυψε λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη τότε:

"Δεν το πιστεύω ότι λέω αυτή την ιστορία. Είχα πάει σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά για το Centrepoint, για να τους νεαρούς άστεγους, που στηρίζω εδώ και χρόνια. Είναι μια ετήσια εκδήλωση και πήγα και ο Jon Bon Jovi και η Taylor Swift είναι εκεί. Όταν έκατσα να δω τον Jon Bon Jovi να τραγουδά σκέφτηκα 'αυτό ήταν. Έκανα τη δουλειά μου. Θα φάω το δείπνο μου, θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω με μερικούς ανθρώπους' και σε λίγο θα έχω τελειώσει. Δεν ήξερα τι θα συνέβαινε μετά.

Καθόμουν δίπλα στην Taylor Swift. Ήταν στα αριστερά μου και όταν ο Jon είπε το πρώτο του τραγούδι, υπήρχε μια παύση και η Taylor γυρνάει προς το μέρος μου, έβαλε το χέρι της στον ώμο μου, με κοίταξε στα μάτια και είπε 'Πάμε William, Πάμε να τραγουδήσουμε'. Ακόμα και σήμερα δεν ξέρω τι σκέφτηκα. Ειλικρινά ακόμα και τώρα με κάνει να μαζεύομαι για το τι συνέβη μετά και δεν καταλαβαίνω γιατί το έκανα. Αλλά, ειλικρινά, όταν η Taylor Swift σε κοιτάζει στα μάτια, αγγίζει τον ώμο σου και σου λέει 'Έλα μαζί μου', σηκώθηκα σαν κουτάβι και είπα 'ναι, αυτή είναι μια καλή ιδέα. Θα σε ακολουθήσω'.

Περπάτησα προς την σκηνή και κάποια στιγμή στη μέση του τραγουδιού 'Living on a Prayer' ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι είμαι στη σκηνή και τραγουδάω το 'Living on a Prayer' ενώ δεν ξέρω καν τα λόγια'' είπε αλλά φυσικά τότε το κοινό τον χειροκρότησε. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση