ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Έτσι έγραψαν το τραγούδι του 007, Billie και Finneas

Πόσο χρόνο χρειάστηκαν και πού βρίσκονταν;

To νέο τραγούδι της Billie Eilish και του μόνιμου συνεργάτης και αδελφού της Finneas O'Connell για την νέα ταινία του James Bond «No Time To Die» έχει ήδη μπει στην καρδιά μας το play list μας, το ακούμε και το λατρεύουμε.

Οι δύο τους είναι γνωστό ότι έγραψαν ολόκληρο το άλμπουμ της Billie Eilish «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» το οποίο κατάφερε να σαρώσει τα βραβεία Grammys φέτος στο δωμάτιο του σπιτιού τους. Απίστευτο και όμως αληθινό.

Δεν μας φάνηκε λοιπόν παράξενο που όταν ρωτήθηκε ο Finneas σε συνέντευξή του στο GQ για το πώς και πού έγραψε το τραγούδι δήλωσε ότι το έκανε σε ένα λεωφορείο.

«Έγραψα το "No Time To Die" σε ένα λεωφορείο. Συγκεκριμένα, στις κουκέτες του λεωφορείου της περιοδείας μας».

Συνέχισε δηλώνοντας ότι «Μας δόθηκαν οι πρώτες 20 σελίδες του σεναρίου. Υποθέτω ότι είναι μέχρι το σημείο που το τραγούδι μπαίνει στην ταινία. Έτσι ανοίγουν όλες οι ταινίες του Bond. Έτσι, μπορέσαμε να διαβάσουμε τις πρώτες 20 σελίδες, κάτι που ήταν προφανώς απίστευτο. Μας έδωσε μια καλή κατεύθυνση και μια εικόνα για το πού θα "πέσει" το τραγούδι, και τον τόνο. Η Billie κι εγώ γράψαμε το τραγούδι και ηχογραφήσαμε το demo, το έστειλα και το ολοκλήρωσα στο Λονδίνο με τον Hans Zimmer που έκανε την ενορχήστρωση και τον Johnny Marr»

Η Billie είχε δηλώσει μάλιστα ότι ο αδελφός της χρειάστηκε μόνο 3 ημέρες για να γράψει το τραγούδι. Απόψε θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά το τραγούδι live στα BRIT Awards η Billie Eilish μαζί με τους Zimmer και Marr.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση