ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι, αέρινη πουκαμίσα και sneakers
 

Έτσι αποχαιρέτησαν τον Chadwick Boseman οι Obamas

«Κι εκείνος, επίσης, γνώριζε καλά τι σημαίνει να επιμένεις. Να μαζεύεις τη δύναμή σου...»

Σε θλίψη βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος του Hollywood μετά την είδηση του θανάτου του Chadwick Boseman ο οποίος έχασε την μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Εδώ και 4 χρόνια ο γνωστός ηθοποιός πάλευε σιωπηλά ενώ παράλληλα συνέχισε να εργάζεται και να μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες σε εμβληματικούς ρόλους. Μεταξύ των πολλών που εκφράσαν την λύπη τους για τον χαμό του Chadwick Boseman και τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια ήταν και ο Barack Obama και η σύζυγος του Michelle.

Μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Twitter αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τον ηθοποιό ο οποίος όπως ανέφεραν ήταν ένας ήρωας ο οποίος έδινε ελπίδα σε πολλά παιδιά.

Ο Barack Obama έγραψε «Ο Chadwick ήρθε στον Λευκό Οίκο για να δουλέψει με παιδιά, την εποχή που έπαιζε τον Jackie Robinson. Μπορούσες αμέσως να καταλάβεις ότι ήταν ευλογημένος. Το να είσαι νέος, χαρισματικός και μαύρος, το να χρησιμοποιείς αυτή τη δύναμη για να δώσεις στα παιδιά ήρωες τους οποίους θα μπορούν να κοιτάζουν, να τα κάνεις όλα αυτά ενώ υποφέρεις από τον πόνο...»

Η Michelle Obama τόνισε ότι ο Chadwick ήξερε πολύ καλά όπως και οι χαρακτήρες που υποδίθηκε τι σημαίνει να επιμένεις. «Μόνο ο Chadwick θα μπορούσε να ενσαρκώσει τόσο πιστά τον Jackie Robinson, τον Thurgood Marshall, και τον T’Challa. Κι εκείνος, επίσης, γνώριζε καλά τι σημαίνει να επιμένεις. Να μαζεύεις τη δύναμή σου. Και ανήκει ακριβώς εκεί μαζί τους ως ήρωας- για τα παιδιά των Αφροαμερικανών και για όλα μας τα παιδιά. Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο να κάνουμε στα παιδιά μας»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Chadwick Boseman  |  Obama  |  Barack  |  Michelle  |  Black Panther  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση