ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Έτσι αποκαλεί την κόρη της η Katy Perry

Όσο μεγαλώνει η κορούλα της τόσο πιο πολύ κουνιέται και κλοτσάει

Λίγες ημέρες πριν μάθαμε ότι η Jennifer Aniston θα είναι η νονά του παιδιού της Katy Perry και του Orlando Bloom και τώρα πως αποκαλεί το αγέννητο παιδί της η γνωστή τραγουδίστρια.

Μιλώντας στο Britain’s Hits Radio Breakfast η Katy αποκάλυψε ότι όσο μεγαλώνει η κορούλα της τόσο πιο πολύ κουνιέται και κλοτσάει.
Για αυτό το λόγω της έχει δώσει το παρατσούκλι «Kicky Perry». Η τραγουδίστρια η οποία είναι γνωστή για το χιούμορ της δήλωσε ότι παρόλο που η μικρή κλοτσάει αυτή παραμένει ενεργή. «Οι γιατροί μου είπαν να παραμείνω δραστήρια και ότι είμαι εντάξει. Γι’ αυτό χορεύω και τραγουδάω πολύ»

Όσο για το γιατί η Perry δεν αισθάνεται τη συμβατική νευρικότητα που βιώνουν οι περισσότερες μητέρες για πρώτη φορά, είναι επειδή ο αρραβωνιαστικός της Orlando Bloom γνωρίζει ήδη τα περισσότερα.

«Το καλό είναι ότι ο Orlando έχει ένα παιδί που είναι 9. Και το έχει περάσει έτσι, όταν επρόκειτο να διαλέξουμε καροτσάκια, ήταν σαν να ήξερε ακριβώς το καροτσάκι» εντωμεταξύ εκείνη κοιτούσε όσα φαίνονταν πιο «διασκεδαστικά»

«Μερικά από τα καροτσάκια είναι πολύ κομψά, έχουν δερμάτινες λαβές και μπλα, μπλα, μπλα», εξομολογήθηκε. «Μου άρεσαν πολύ… Και εκείνος ήταν κάπως " Όχι, άσε με να σου δείξω τι είναι το καρότσι. Είναι αυτό που σηκώνετε στη μέση και καταρρέει - ένα μικρό πράγμα - και είναι σαν μια ομπρέλα!»

 
 
 
View this post on Instagram

it’s a girl

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση