ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Εσύ ήξερες για το αποτυχημένο επαγγελματικό βήμα της Jennifer Lopez;

Στα εγκαίνια όλως τυχαίως βρισκόταν μεταξύ άλλων και ο πρώην – νυν Ben Affleck.

newsroom must

Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε την Jennifer Lopez, ως μια επιτυχημένη επαγγελματία, τόσο όσο αφορά την μουσική της καριέρα, όσο και την καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής, αυτό όμως που δεν ήξεραν πολλοί είναι ότι η λατίνας σταρ, έχει κάνει και εκείνη τα δικά της λάθη.

Στην προσπάθειά της λοιπόν να επενδύσει τα εκατομμύριά της άνοιξε το δικό της εστιατόριο, τον Απρίλιο του 2002, εν ονόματι ‘Madres’ στην California, στου οποίου τα εγκαίνια όλως τυχαίως βρισκόταν μεταξύ άλλων και ο πρώην – νυν Ben Affleck. Με τους υπόλοιπους καλεσμένους να είναι οι Nicole Kidman, ο Jay Leno, ο Kobe Bryant, και η Carmen Electra.

Η Lopez είχε επιθυμήσει το εστιατόριο να έχει μια ζεστή ατμόσφαιρα, με το φαγητό της να είναι εμπνευσμένο από την μαγειρική της γιαγιάς και της μαμάς της – Madres σημαίνει μητέρα στα Ισπανικά.

Με το εστιατόριο να αποκτά αρκετή επιτυχία στην αρχή, όμως γρήγορα έχασε την αίγλη του αφού οι κριτικοί έδωσαν μέτριες αξιολογήσεις τονίζοντας την κακή διακόσμηση του χώρου.

Ενώ ένας πελάτης είχε σημειώσει τότε ότι «Μια σπατάλη χρόνου και χρημάτων κατά τη γνώμη μου. Δεν θα επιστρέψω ποτέ. Ο μόνος λόγος που έδωσα ένα αστέρι ήταν επειδή κατάφερα να τη γλιτώσω από τροφική δηλητηρίαση».

Ταυτόχρονα, τότε η Lopez είχε να αντιμετωπίσει την τότε περίοδο και τους ανθρώπους που υπερασπίζονταν τα δικαιώματα των ζώων με την ίδια να τρέφει ιδιαίτερη αγάπη προς τις γούνες ξεκινώντας και την δική της συλλογή ρούχων, την Sweetface.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση