ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Ερωτευμένη ξανά η Ευριπίδου;

Η ανάρτηση που πρόδωσε ότι η παρουσιάστρια έχει μάλλον προχωρήσει στη ζωή της

Δέσποινα Άσπρου

Μετά από επτά έγγαμου βίου, τον Ιούλιο του 2021 η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου γνωστοποίησαν την απόφασή τους να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, έχοντας όμως ως προτεραιότητά τους τα παιδιά τους. Ενάμισι περίπου χρόνο μετά και εφόσον η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει μέσα από κατά καιρούς δηλώσεις της ότι βίωσε μια αρκετά δύσκολη περίοδο, φαίνεται απόλυτα ανανεωμένη και πιο λαμπερή από ποτέ.

Το πρωί μάλιστα της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου έκανε μια ανα΄ρτηση, η οποία "πρόδωσε" πως μάλλον έχει προχωρήσει στη ζωή της. Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία βλέπουμε μια σχηματισμένη καρδούλα σε ένα τζάμι και έγραψε: "Βροχερή μέρα".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Constantina Evripidou (@con_ev)

Βλέποντας πάντως το στιγμιότυπο, αν και σαφώς δεν αποκαλύπτει άμεσα κάτι, αμέσως σκεφτήκαμε πως μόνο ένας ερωτευμένος άνθρωπος θα έκανε μια τόσο γλυκιά ανάρτηση. Φυσικά, ο έρωτας είναι γενικός όρος και μπορεί να μην αφορά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Μπορεί η καρδιά - που ως γνωστό συμβολίζει την αγάπη, να αφορά στα παιδιά της ή και στην ίδια την ζωή. Ό,τι όμως και αν συμβαίνει, αυτό που μετρά είναι η ευτυχία σε όλες της τις εκφάνσεις.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Constantina Evripidou (@con_ev)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση