ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Επίθεση με βιτριόλι: Οι δηλώσεις των δικηγόρων μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των καταθέσεων

''Η κατάθεση της Ιωάννας ήταν συγκλονιστική. Ότι οι γιατροί ήταν τρομοκρατημένοι ότι δεν θα ζούσε και ένιωσε τον τρόμο των γιατρών''

Δηλώσεις μετά το τέλος της σημερινής ημέρας για την δίκη με βιτριόλι που έχει ξεκινήσει στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, έκανε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Νίκος Καράμπελας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 36χρονης Έφης, η ίδια δεν επιθυμεί να μιλήσει δημόσια καθώς ο μόνος χώρος για την εκδίκαση της υπόθεσης είναι το δικαστήριο.

«Σήμερα ξεκίνησε η αποδεικτική διαδικασία ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών με την εξέταση της παθούσας ως πρώτος μάρτυρας του κατηγορητηρίου. Από το σημείο αυτό και μετά η διερεύνηση όλων των ουσιαστικών και νομικών ζητημάτων της υπόθεσης εναπόκειται στους φυσικούς μας δικαστές, τακτικούς και ενόρκους και η υπεράσπιση της κατηγορουμένης σεβόμενη απόλυτα το έργο των δικαστών και συμμορφούμενη στην σχετική απόφαση του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών περί απαγόρευσης δημιουργίας συνθηκών τηλεδίκης από τους συναδέλφους δηλώνει ενώπιον σας ότι μέχρι το τέλος της εκδίκασης της υπόθεσης δεν προτίθεται να προβεί σε οποιοδήποτε είδους σχόλιο, δήλωση πολύ δε περισσότερο μετάδοση πληροφοριών. Ο φυσικός χώρος εκδίκασης είναι η αίθουσα του δικαστηρίου, αυτά από εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καράμπελας.

Εντωμεταξύ δηλώσεις έκανε και ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας.

«Η κατάθεση της Ιωάννας ήταν συγκλονιστική. Ότι οι γιατροί ήταν τρομοκρατημένοι ότι δεν θα ζούσε και ένιωσε τον τρόμο των γιατρών.

Προσπάθησε να εξιστορήσει τα πάντα. Είπε ότι εξ επαφής η κατηγορουμένη της έριξε πάνω από ένα λίτρο καυστικό υγρό.Ότι οι πόνοι που ένιωθε ήταν αφόρητοι. Κανένας από το περιβάλλον της κατηγορουμένης δεν την πήρε ούτε ένα τηλέφωνο να ενδιαφερθεί για την υγεία της.

Αν μου επιτρέπετε, το λέω μετά λόγου γνώσεως, ήταν μία ψυχρή γυναίκα που το μόνο μέλημά της ήταν να είναι το μαλλί της στην εντέλεια και μακιγιαρισμένη. Αυτό μου έκανε εντύπωση. Όλη την ώρα κοίταζε στην άλλη πλευρά.

Έκανα την ερώτηση στην Ιωάννα αν η κατηγορουμένη της ζήτησε συγγνώμη έστω και σήμερα. Η Ιωάννα γύρισε προς την κατηγορούμενη, είπε ότι τίποτα δεν έχει πει και εκείνη την ώρα έγινε ένα επεισόδιο με τον αδελφό και τη μητέρα της. Ήταν φυσιολογικό.

Έδειξε αδιαφορία και αυτό ήταν κάτι που τους εξόργισε. Η κατηγορούμενη δεν πρέπει να έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει κάνει. Εμφανίστηκε στο δικαστήριο με έναν τρόπο που μου κάνει εντύπωση, ένας άνθρωπος που βρίσκεται στη φυλακή να εμφανιστεί με τον τρόπο που όλοι είδατε. Η Ιωάννα τη ρώτησε “γιατί δεν με κοιτάς;” αλλά δεν πήρε απάντηση. Η Ιωάννα έδωσε την κατάθεσή της λέγοντας ότι για πάρα πολλά χρόνια θα κάνει επεμβάσεις και ότι όταν κάτι καίγεται δεν μπορεί να επανέλθει. Θα συνεχίσει να έρχεται στο δικαστήριο. Αντλεί την αγάπη από όλον τον κόσμο και όλους εσάς», είπε ο Απόστολος Λύτρας στις τηλεοπτικές κάμερες.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X