ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Επίσημα single η Kim Kardashian

Η απόφαση του δικαστηρίου

Σύμφωνα με πηγές η Kim Kardashian κέρδισε το δικαίωμα να αποκαλείται και επισήμως single , μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαζυγίου από τον Kanye West.

Συγκεκριμένα, η σταρ που είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021 επέσπευσε την δικαστική διαδικασία της έκδοσης του διαζυγίου, καταφέρνοντας να αλλάξει την οικογενειακή της κατάσταση από παντρεμένη σε ελεύθερη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by parboaboa (@parboaboa)

Να θυμίσουμε πως η Kardashian επικαλέστηκε λόγους ψυχολογικής βίας στην αίτηση του διαζυγίου, αναφέροντας ως αιτία την διπολική διαταραχή που αντιμετωπίζει ο πρώην σύζυγος της.

Με τα δικάστηκα έγγραφα να αναφέρουν συγκεκριμένα «Επιθυμώ πολύ να χωρίσω. Ζήτησα στον Kanye να κρατήσουμε τη διαδικασία μυστική αλλά δεν το έκανε και δημοσιεύει στα social media πολύ παραπληροφόρηση για τα οικογενειακά μας ζητήματα και τον τρόπο που μεγαλώνουμε τα παιδιά, κάτι που μου έχει προκαλέσει συναισθηματική αναστάτωση. Πιστεύω ότι εάν το δικαστήριο δώσει τέλος στην οικογενειακή μας κατάσταση θα βοηθήσει τον Kanye να αποδεχτεί ότι η σχέση μας έχει τελειώσει και να προχωρήσει μπροστά σε ένα καλύτερο μονοπάτι που θα μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε μαζί τα παιδιά μας ειρηνικά»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση