ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Έπιδειξίας γδύθηκε μπροστά στην Καινούργιου

«Έπαθα σοκ, ήρθε η αστυνομία»

Ζωή Τουτουντζίδου

Μια άκρως παράξενη θα λέγαμε ιστορία μοιράστηκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου. Αποκαλύπτοντας πως όταν ήταν μικρή ένας άντρας γδύθηκε μπροστά της μπροστά από το σπίτι όπου διέμενε τότε με τους γονείς της.

«Ήρθε ένας κύριος με καπαρντίνα και κρατούσε και έναν φάκελο. μας ρωτούσε αν γνωρίζουμε πού υπάρχει τουαλέτα. Άρχισε να γδύνεται και να μας κυνηγάει. Το σπίτι μας είχε στην είσοδο τζαμαρία. Είχε γδυθεί και καθόταν πάνω στην τζαμαρία.

Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν κλέφτης. Κάποια στιγμή γυρίζω τον κοιτάω και είχε γδυθεί, ήταν πάνω στην τζαμαρία και παθαίνω σοκ μαζί με το κοριτσάκι που ήμουν. Νομίζαμε ήταν ένας ο οποίος ήθελε να μας κλέψει τα ποδήλατα, δεν καταλάβαινα… Προσπαθούσαν να μάθουν οι γονείς μας τι συνέβη και μας ρωτούσαν αν μας πλησίασε και αν μας άγγιξε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Λέγοντας στην συνέχεια «Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να το πούμε με τους γονείς μας. Στη συνέχεια ήρθε και η αστυνομία, τους πήραν τηλέφωνο για να μην γίνει κάτι και σε άλλα παιδάκια. Θυμάμαι με πόσο ευγενικό τρόπο είχε έρθει η αστυνομία στο σπίτι, χωρίς να μας πάνε στο τμήμα»

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση