ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φλοράλ παντελόνια, λευκό tee και mules
 

Επιβεβαιώνεται η επιστρoφή της Ελένης Μενεγάκη

Απο ένα πρόσωπο εντός του καναλιού.

newsroom must

Αν και τόσες μέρες είχαν ακουστεί διάφορα για την περιβόητη επιστροφή στα τηλεοπτικά τεκτενόμενα της Ελένης Μενεγάκη, τίποτα δεν προμήνυε την ανακοίνωση μέσω του Τόνι Σφήνου.

Η ίδια η Ελένη, δεν έχει ακόμη αναφερθεί επίσημα στην επιστροφή της, ωστόσο δημοσιεύματα είχαν φανερώσει πως η συνεργασία επρόκειτο να ξεκινήσει, αφού το μόνο που έμενε ήταν να «πέσουν» οι υπογραφές από τους δικηγόρους τους.

Ο Τόνι λοιπόν, αφού βρίσκεται και αυτός κάτω από την τηλεοπτική ομπρέλα του Mega παρουσιάζοντας το παιχνίδι «Supermarket Sweep» φαίνεται να είχε διάθεση για αποκαλύψεις.

Έτσι παραβρισκόμενος στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστίδου είπε χαρακτηριστικά «Χωράνε ένας βασιλιάς και μια βασίλισσα στο ίδια κανάλι; Η αλήθεια είναι ότι με πήραν τηλέφωνο. Μου είπαν ‘Τόνι δέχεσαι να έρθει η βασίλισσα;’. Λέω ‘Εντάξει παιδιά, αλλά τι ώρα;’. Μου είπαν μάλλον για μεσημέρι και λέω ‘Ευχαρίστως, μπορώ κι εγώ για μεσημέρι να είμαι κοντά της’, έδωσα το ok. Χωράνε ένας βασιλιάς και μια βασίλισσα σε ένα κανάλι γιατί είναι διαφορετικού γένους».

Δείτε το απόσπασμα πιο κάτω:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση