ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose jeans, ριγέ μπλούζα και fisherman sandals
 

Ένας για όλους και όλοι για έναν

Ο λόγος για τα μηνύματα στήριξης προς την Meghan Markle.

newsroom must

Πρώτη η Serena Williams που εδώ και πολλά χρόνια είναι φίλη με την Δούκισσα του Sussex σε ανάρτησή της στο Instagram εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και θαυμασμό της για το ζευγάρι ελπίζοντας πως η ιστορία τους θα αποδείξει πως οι μαύρες γυναίκες αντιμετωπίζονται από τα αρχαϊκά συστήματα και θα τονίσει την ανάγκη αλλαγής τους για να καταφέρουμε τα προχωρήσουμε μπροστά.
Αναλυτικά «Με μαθαίνει κάθε μέρα τι σημαίνει να είσαι αληθινά ευγενής. Τα λόγια της αντικατοπτρίζουν τον πόνο και την σκληρότητα που βίωσε”, ξεκινά το κείμενο της Williams. “Ξέρω από πρώτο χέρι τις σεξιστικές και ρατσιστικές που οι φορείς και τα media χρησιμοποιούν για να κακολογήσουν τις μαύρες γυναίκες για να μας μειώσουν, να μας λυγίσουν και να μας δαιμονολογήσουν. Πρέπει να αναγνωρίσουμε την υποχρέωσή μας να υποδεικνύουμε την κακία, το κουτσομπολιό και την κίτρινη δημοσιογραφία. Οι συνέπειες στην ψυχική υγεία από το συστημική καταπίεση και θυματοποίηση είναι καταστροφικές, σε απομονώνουν και συχνά είναι ολέθριες», «Είμαι περήφανη για τη γενναιότητά σου. Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο», «Είσαι δυνατή -και εσύ και Harry».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Τα λόγια της αντικατοπτρίζουν τον πόνο και την σκληρότητα που βίωσε

 

Σε συνάρτηση με τη Williams, η νεαρή ποιήτρια Amanda Gorman, την οποία γνωρίσαμε στην ορκωμοσία του Biden, γράφει στο Twitter «H Meghan Markle ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία του Στέμματος για αλλαγή, ανανέωση και συμφιλίωση με τη νέα εποχή. Δεν της φέρθηκαν απλώς άσχημα –αλλά απέτυχαν να αξιοποιήσουν το φως της», «η Meghan ζει τη ζωή που θα μπορούσε να έχει η Diana, εάν όλοι γύρω της ήταν τόσο γενναίοι όσο εκείνη» και τελειώνει «δεν είναι ξεκάθαρο εάν αυτό θα αλλάξει τη βασιλική οικογένεια, αλλά η δύναμη της Meghan είναι βέβαιο ότι θα επαναπροσδιορίσει την έννοια της οικογένειας παντού. Σκεφτείτε τις γυναίκες που θα εμπνεύσει για να διεκδικήσουν τις ζωές τους, τους συντρόφους που θα είναι πιο ευγενικοί και πιο θαρραλέοι».

Παρ ’όλα αυτά δεν έλειψε και η αντίθετη άποψη από τα μέσα, πιο συγκεκριμένα ο Βρετανός δημοσιογράφος Piers Morgan έγραψε «ο δίωρος μαραθώνιος κλάψας στην Oprah ήταν ένας ασεβής λίβελλος κυνικής προπαγάνδας σχεδιασμένης να βλάψει τη Βασίλισσα τη στιγμή που ο σύζυγός της βρίσκεται στο νοσοκομείο και να καταστρέψει τη Μοναρχία..κρίμα που δεν προλαβαίνει η Meghan Markle να θέσει υποψηφιότητα για να φετινά Oscar».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση